Restoran MACK BAR-B-QUE, Tartu mnt 63, Tallinn

Kisakori
Kokaõpilane
2008-02-17 00:55:02
Minu elukaaslase peaaegu vaat et uskumus on, et lihata toit ei kõlba kuhugile. Kuna väljamineku põhjuseks oli tema sünnipäev, siis jätsin oma maailmavaated kõrvale ning suundusime perekonnaga laupäeva pärastlõunal Mack'i. Väikese üllatusena tuli, et restoran oli kohalejõudes puupüsti täis, seega kui kindel plaan seal einestada, siis soovitan kohtade osas üks ennetav telefonikõne teha. Koht: Stiil on väidetavalt ameerikalik, mis iganes see ka ei tähenda. Tihtipeale on ameerika baarid, restoranid just sellised Euroopas, mis aga tegelikult ei anna tõest pilti tavapärasest söögikohast Ameerikas; või siis mina ei sattunud sellisesse kohta seal veedetud rohkem kui viie aasta jooksul. Sisekujunduses on kasutatud palju punast nahka, raskeid puidust laudasid ning üsna kirjut tapeeti. Seintel on atmosfääri loomiseks erinevaid postreid ja pilte ning baaripealne on üle kuhjatud teleritega, mis nähtavasti näitavad kõiki spordikanaleid, mida üks meesterahvas ihaldada võib. Kuid mu väiksele kriitikale vaatamata on koht tegelikult üsna lahe, õhkkond on mõnus ning kindlasti on restoran leidnud oma koha pealinna söögikohtade seas. Teenindus: Kuna see oli üsna mitmes külastus, siis võin kindlalt öelda, et teenendus on omapärane ja hea. Omapärase all pean silmas asjaolu, et see ei ole peenutsemise koht ning teenendajad suhtlevad sinuga kui tuttava inimesega. Selline kultuur on nähtavasti tulnud üle Tabasalu Babyback'ist (omanikering on väidetavalt pea sama ning minu arusaam on, et ka peakokk on ühine). Esimene kord oli see üsna üllatav, samas teenendaja oli nii muhe ning sõbralik, et "sina" peale minek tunduski loomulik. Toit: Liha "rules" :) . Taimetoitlastel ning dieedil olevatel inimestel sinna asja ei ole. Portsjonid on suured ning mina ei ole veel seal midagi söönud, mis ei oleks meeldinud. Üks lemmikuid on kindlasti BBQ babyback ribid - nii suitsused, nii head, et näpudki käivad söögi lõppedes suust läbi. Kuna tegemist on üdini "comfort food"iga, siis lõpliku punkti paneb kas jäätisekokteil või banana split. Kui viimase suhtes saan öelda, et Ameerikas olen paremat saanud, siis ka kohalik versioon on üsna hea. Brownidest hoiaksin eemale, kui eelistate sarnaselt minule selliseid pehmemaid, kus sisu ei ole veel et vaat päris läbi küpsenud ;) Lapsed: On nii lastemenüü kui ka lastenurk. Meie seltskonna 2,5 aastane neiu ei viitsinud meiega üldse suhelda kui oli viimase avastanud. Virisemisenurk :) - õhku oli kuidagi vähe ning kole palav oli seekord - meie talvise riietumise stiiliga läheb raskeks. Unisex tualett - vaatamata paljudele kasutuskordadele on ikkagi kummaline, kui astud oma kabiinist välja ning sulle vaatab mõni võõras meessoost isik pika pilguga otsa. Samuti võiks tualett natuke rohkem hoolt saada ka päevasel ajal.
Kristjan
Abikokk
2008-03-01 20:26:47
Jääb üle eelkirjutajaga nõustuda. Proovisin ka ise BBQ ribi. Võimalik oli võtta pool racki ja terve rack. juba pool sea rinnakorvist ulatus imposantselt üle taldriku ääre, seega terve rinnakorvi söömiseks peab ikka kõva isu olema. Ribi ka soovitati kelneri poolt ja see oli hästi tehtud. Olen USA keskpaigas (nt Minnesota) taolisi kohti näinud küll, kuid täielikku autentsust keskmise ameerika kohaga loodetavasti ei saavutata: lahja õlu, hiigelsuured suhkru-, soola- ja rasvarikkad põhiroad ja magustoidud, keemiliste lisandite kasutamine eriti magustoitude juures jne. Ning klientideks rõõmsameelsed tugevasti ülekaalulised inimesed, kes söögi ajal pesapalli mütsi juba peast ei võta...
KärtK
Kokaõpilane
2008-03-07 11:30:04
Minu meelest on seal super teenindus sh märgatakse juba uksel ja tervitatakse. Väga meeldib, et vesi on tasuta nagu Ameerikas. Ma ei tea kui palju teavad, et see on seal nii sellepärast, et kui toit juhtub kurku minema ja inimene hakkab läkastama, siis saab vett peale juua ilma, et peab hakkama seda enne eraldi ostma. Aga menüüs tahaks kiita ühte suppi (kaks ainult ongi). Creole Gumbo sisaldab paljusid erinevaid asju, kerge Cajun maitse on juures, on toitev ning maitsev, suht odav ka.
Musiua
Kokaõpilane
2008-03-28 14:54:43
Olen samuti eelkõnelejatega nõus. Ning tundub, et sel kohal on õigustatult olemas oma nišš. Teenindus oli oma headuses isegi kohati liigne, kena ettekandjatüdruk käis iga 10 min tagant küsimas, kas meil on kõik olemas :)

Viib keele alla ;)

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-04-22 16:46:05
Postimehes kirjutas Hendrik Alla hiljuti sellest söögikohast, kel huvi, saab lugeda siit: Kõike on natuke palju (19.4.2008)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Lausperfektne
Kokaõpilane
2012-04-18 15:08:12
Sai eelmisel nädalal külastatud Macki ja väike ebameeldiv üllatus oli, kui burgeri kõrvale serveeritud salat, nende nimega coleslaw, oli tehtud hiina kapsast, kuhu oli lisatud tomatit ja ei mingit kastet.
Annaliisa
Kokaõpilane
2012-04-18 15:38:34
Kusjuures ma pean tunnistama, et ei teadnud enne nende külastamist, mida coleslaw täpselt sisaldama peaks, aga pärast selle sandwichi kõrvale serveeritud salati söömist kohe kodus uurisin, kas tõesti nii lihtsat salatit (meil vist oli veel see tavaline roheline salat+tomat) nimetataksegi kuidagi erilise nimega. Minu üllatuseks selgus, et tegelik coleslaw on midagi hoopis muud :D Nii et see oli pettumus jah, kuigi mul siis tagantjärele, süües arvasin, et ju nii peabki :)
Marink
Kokaõpilane
2012-04-19 09:33:03
Umbes kuu aega tagasi tellisin Rocca al Mare Mackis Pulled Pork Sandwich ning sain samasuguse pettumuse osaliseks. Selle aasta alguses oli veel neil lisandiks väga maitsev coleslaw.
Kätrin
Abikokk
2012-04-19 20:41:39
Mina tellides nende peakoka salati, sain jääsalatit majoneesiga, kus oli peal hunnik Talleggi kalkuni sinki tilliga.

Kätrini kokkamispäevik

Profa
Abikokk
2012-04-20 10:36:11
Tuleb loota et mõni asjaosaline ka loeb ja järeldused teeb. Häid kohti on niigi vähe ja kui mõni nendest vaikselt alla käima hakkab, on alati kahju ...

Profa köögipool