KärtK

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2012-07-24 22:03:56
Müüme meie Puhja talus kasvanud värsket mahe-öko-orgaanilist küüslauku, mis maksab 9 eurot kg (Nõmme turul täna 24.07.12 oli sarnane toode 12 eurot). Miinimumkogus on 3 kg. Tasumine kauba kättesaamisel kas sularahas või ülekandega. Küüslaugu saab kätte alates 29.07 Tallinna kesklinnast või Puhjast. Küsimustele vastame telefonil 5042048 või meilitsi kirsokrt@gmail.com. Kärt Kase
2008-03-14 17:08:41
Šokolaadikook ja siider on seal ka minu lemmikud! Oh, tühja kõhuga sellest praegu mõeldes...
2008-03-14 17:04:11
mina olen ka kamaga jogurti fänn! Vahest panen jogurtisse banaaniviile ka. Tavaline on võileib, mille võtan tööle kaasa.
2008-03-07 11:35:24
Mulle ka meeldib kontseptsioon ja toidud täitsa ka. Minu meelest on hinna ja kvaliteedisuhe paigas. Vahest küll on natuke ebameeldiv see, et midagi grillitakse ja suitsu on kõik kohad täis, nii et silmad kipitavad ja köhima ajab. Teenindav personal on aga väga sõbralik ja väga teenindusvalmis. Tore on nämmade asjade kaasaostmise võimalus ka.
2008-03-07 11:30:04
Minu meelest on seal super teenindus sh märgatakse juba uksel ja tervitatakse. Väga meeldib, et vesi on tasuta nagu Ameerikas. Ma ei tea kui palju teavad, et see on seal nii sellepärast, et kui toit juhtub kurku minema ja inimene hakkab läkastama, siis saab vett peale juua ilma, et peab hakkama seda enne eraldi ostma. Aga menüüs tahaks kiita ühte suppi (kaks ainult ongi). Creole Gumbo sisaldab paljusid erinevaid asju, kerge Cajun maitse on juures, on toitev ning maitsev, suht odav ka.