Juc Abikokk 2010-04-08 15:24:38 |
Maarj195, vaata, mul on endiselt see Stollari press, millest enne kirjutasin. Praktiliselt kasutamata, väga võimas pill! http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Kätrin Abikokk 2010-04-08 15:43:41 |
Juc:
Juc, seda linki ei ava.
Kas Sa oled ära müümas enda oma?
Ma otsin ka metallist ja võimsat masinat.
Maarj195, vaata, mul on endiselt see Stollari press, millest enne kirjutasin. Praktiliselt kasutamata, väga võimas pill! |
|
Juc Abikokk 2010-04-09 15:09:31 |
Kätrin:
Ma arvan küll, et olen müümas. Mul on kahjuks praegu peale reisi, kodutuna :), rohkem ruumi ja raha tarvis :)
See masin peaks olema, see:
http://www.euronics.ee/tootekaart/32752/Koogitooted/Mahlapressid/BJE520
Kuna see on ostetud enne reisi, ehk siis veidi üle aasta eest, siis on mudelit veidik muudetud. Pealtnäha ainult seda, et nüüd on elektrooniliselt ekraanilt näha, millist režiimi kasutad, kui enne nägi seda nupu pealt :)
Kui oled huvitatud, tee pakkumine aadressile raudnaskid@gmail.com Juc:
Juc, seda linki ei ava.
Kas Sa oled ära müümas enda oma?
Ma otsin ka metallist ja võimsat masinat.Maarj195, vaata, mul on endiselt see Stollari press, millest enne kirjutasin. Praktiliselt kasutamata, väga võimas pill! http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Spiidi Abikokk 2010-04-26 09:20:53 |
Kas kellegil on mahlapress kodus niisama seismas (Tallinnas)? Ma plaanin omale osta, kuid tahaks enne proovi mõttes katsetada, kui palju tööd sellega on ning ega see mul seisma ei jääks. Seega pakun välja vahetuskauba, võtaksin paariks nädalaks mahlapressi enda juurde ja vastu võin pakkuda näiteks jäätise masinat või pannini grilli. Kas keegi on huvitatud? | |
Fre Abikokk 2010-07-20 19:32:51 |
Kas keegi mahlapressihuviline on lähemalt uurinud ka Selveris pakutavat Stollarit, reklaamlehe info on väga pinnapealne - et Stollar ja hind 1099, norm hind 1999. Kas tegemist on tavapärase reklaamjutuga või on see tõesti hea pakkumine? | |
Edith Abikokk 2010-07-29 09:17:25 |
sama küsimus mis Fre-l, vaatasin selveris müügis olevaid mahlapresse ja küsimus kas on kellegil. ja kas töötab mõistlikult või peab ka stiilis iga õuna järel puhastama? Kuidas teha ... ja miks? Sest ma saan |
|
Fre Abikokk 2010-07-31 10:54:40 |
Edith, ma käisin asja Selveris kohapeal kaemas et saaks teada mis mudel täpselt on. Eestikeelne kasutusõpetus jm detailid on siin: http://www.stollar.eu/downloads/Stollar_JE70.pdf. Muidu tundub igati asjalik masin, veidi teeb muret see, et tegemist on väiksema võimsusega Stollariga, 750W, samas kui paremad on suurema võimsusega. Ja loomulikult on Selveris reklaamitud "originaalhind" ka veidi ülespoole kruvitud, Eesti netipoodidest saaks asja soodsamalt. Niiet ei ole päris -50% diil. Ise pole veel ka ära otsustanud. | |
Fre Abikokk 2010-08-04 16:07:47 |
Ei suutnud kiusatusele vastu panna ja ostsin ülalnimetatud Stollari ära. Peab ütlema, et olen siiski veidi pettunud. Ma ei tea kas on normaalne et ilma masinat puhastamata ei saa üle poole liitri mahla toota? St sõel ummistub lihtsalt täiesti ära ja tulemuseks on mõni tilk mahla ning korralik püree jäätmenõus. | |
Turakas Kokaõpilane 2010-08-04 17:09:00 |
Fre:
Oleneb kindlasti ka konkreetsest masinast ja toorainest e.viljast. Ise saan liiter porgandimahla küll oma masinaga ikka kiirelt kätte ilma puhastamata. Aga kas ka apelsinimahla saaks nii palju, selles kahtlen, sest need kiud ummistavad kindlasti sõela kiiremini. Apelasinimahla ei pressi ma selle pressiga. Rabarbri mahlaga on ka raskem, sellel kiud. Ei suutnud kiusatusele vastu panna ja ostsin ülalnimetatud Stollari ära. Peab ütlema, et olen siiski veidi pettunud. Ma ei tea kas on normaalne et ilma masinat puhastamata ei saa üle poole liitri mahla toota? St sõel ummistub lihtsalt täiesti ära ja tulemuseks on mõni tilk mahla ning korralik püree jäätmenõus. |
|
Kätrin Abikokk 2010-08-04 17:45:25 |
Mina lasen oma Philipsist 2 kilo porgandeid järjest läbi. Saan 1,3 liitrit mahla ja ka jääk jääb suht kuiv. Olen rahul. Ananassist tuleb ka mahla palju, kuigi see on kõige enam masinat ummistavam vili. Ka selle ülejääk jääb üsna püreenne. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >> |