Pille Nami-Nami peakokk 2010-03-24 14:54:34 |
Tõstan Cica küsimuse siia. Meil Philipsi köögikombain koos mahlapressiga, kõvadest õuntest, porganditest jms pressib väga edukalt mahla.
Cica:
Mahlapressi omanikud! Palun andke nõu, milline masin on väärt oma ostu ja mida peaks mahlapressi hingeelust teadma. |
|
Cica Kokaõpilane 2010-03-26 22:56:28 |
To Moderaaor: Sellepärast ma algatasingi uue teema, et saada uut infot. Antud teemaarendus toimus ju aastal 2008-2009. Kui uued teemad kõik ümber tõsta, siis pole sellel foorumil erilist mõtet. Mina küll ei viitsi vanu teemasid uuesti üle vaatama hakata. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-03-27 07:33:19 |
Cica:
Cica - teemad tõusevad automaatselt ettepoole, kui uus postitus on tehtud. Sina ei viitsi vanu teemasid üle vaatama hakata, teised ei viitsi jälle seitsmest erinevast mahlapressi teemast seda õiget infot välja sõeluma hakata. Inimesed on erinevad.
Kui kardinaalseid uuendusi nüüd aastal 2010 mahlapressimaailmas ikka on võrreldes 2009. aastaga? ;)
To Moderaaor: Sellepärast ma algatasingi uue teema, et saada uut infot. Antud teemaarendus toimus ju aastal 2008-2009. Kui uued teemad kõik ümber tõsta, siis pole sellel foorumil erilist mõtet. Mina küll ei viitsi vanu teemasid uuesti üle vaatama hakata. |
|
Cica Kokaõpilane 2010-03-28 15:30:29 |
Pille:
Tehnika uueneb iga päevaga ;) Kui kardinaalseid uuendusi nüüd aastal 2010 mahlapressimaailmas ikka on võrreldes 2009. aastaga? ;) |
|
Cica Kokaõpilane 2010-04-01 17:23:33 |
Kusjuures sellise suhtumisega tõesti ei taha keegi siia uut infi lisada. Head naljapäeva! | |
Seenekas Abikokk 2010-04-01 20:30:06 |
Cica:
:D Me täname. Tuletab, meelde ühte teist foorumit, kus uus kasutaja üritab kõigepealt muuta mängureegleid ja kui neid ei muudeta, lahkub uksi paugutades.:D Kusjuures sellise suhtumisega tõesti ei taha keegi siia uut infi lisada. Head naljapäeva! |
|
Elis Abikokk 2010-04-01 21:53:07 |
Seenekas:
Ühe korra paugutamist kannatab veel ära, aga iga päev sellist negatiivsust me ei vaja! Cica:
:D Me täname. Tuletab, meelde ühte teist foorumit, kus uus kasutaja üritab kõigepealt muuta mängureegleid ja kui neid ei muudeta, lahkub uksi paugutades.:DKusjuures sellise suhtumisega tõesti ei taha keegi siia uut infi lisada. Head naljapäeva! |
|
Cica Kokaõpilane 2010-04-02 15:14:58 |
Rahunege maha, ei ürita ma midagi siin muuta. Arvasin lihtsalt, et siit foorumist saab ruttu mingit infi. Kuid eksisin. Uksi ei pauguta ja soovin pigem edu. | |
Spiidi Abikokk 2010-04-04 16:55:35 |
Naljakas, kuidas inimesed suhtuvad foorumis suhtlemisse nagu nad suhtleksid arvutitega, mitte inimestega arvutite taga. Uude seltskonda sisenedes ju tavaliselt ei esitata kohe omapoolseid nõudeid vaid respekteeritakse väljakujunenud kombeid ning kui oled keskkonnaga juba omaks saanud, siis teed vastavaid soovitusi. Anonüümsus mõjub teinekord huvitavalt. | |
Maarj195 Kokaõpilane 2010-04-07 10:41:43 |
Aga vana teema ülessoojendamiseks ma küsin ikkagi, et kas äkki on veel kellelgi üleliigset mahlapressiliste liigist pärit isendit, mis otsiks omale uut kodu??? :) | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >> |