Tere hommikust: hommikune söögilaud vol. 2008

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-03-06 09:15:13
Sirliiz:
Pille - kalasalat oli ülihea, ainult mul oli suurest sibulatükeldamisest pisarad silmas ja punase sibula tükid tulid pisut liiga suured ;) Aga väga hea kombinatsioon on küll!
Sirliiz, panin siia kirja mõned vastuabinõud sibulatükeldamisega kaasneva pisardamise teemal. Ehk on abiks! Sirliiz, Thredahlia, Amööb - kirsimoosi retsept on nüüd lisatud: Kirsimoos mandlilaastude ja Amaretto likööriga (kasutasin hapukirsse, sest neist saab vaieldamatult parema moosi.) Mann - see pole mitte niisama ploomimoos, vaid ehtsate vaniljeseemnetega ploomimoos :D Kajakas sai kaasa tervistturgutava ebaküdooniaekstrakti.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Merilin
Abikokk
2008-03-06 09:16:40
No ka näe pimedat! Mul on see hoidiseraamat ju täitsa riiulis olemas, aga see retsept sealt millegipärast lehitsemisel silma ei jäänud. Ju lehitsesin pahasti. CTRL+F puudumine on raamatute puhul ikka mõjuv miinus! Aga täna hommikul soe spinativõileib ja tass matet.

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-03-06 09:17:58
Thredahlia:
CTRL+F puudumine on raamatute puhul ikka mõjuv miinus!
:D :D :D Aga siis ja siin tulebki Nami-nami appi :P

Merilin
Abikokk
2008-03-06 09:19:49
Pille:
Thredahlia:
CTRL+F puudumine on raamatute puhul ikka mõjuv miinus!
:D :D :D Aga siis ja siin tulebki Nami-nami appi :P
Just-just, seda minagi :P

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Mann
Abikokk
2008-03-06 11:11:31
Pille:
Mann - see pole mitte niisama ploomimoos, vaid ehtsate vaniljeseemnetega ploomimoos :D
no ütle nüüd piinlikkust :)
Vandiste
Abikokk
2008-03-06 19:53:25
Issver, kui paljud hommikuti magusaid kooke söövad! Ma ise muidugi kaasa arvatud :rolleyes: Tegelikult tahaksin teada, kuidas käituda, kui iga laps nõuab erinevat hommikusööki ja neid nõudjaid on (veel) kolm. Igaühele eraldi puder keeta? Või peaks midagi eksootilisemat välja mõtlema? Mul igatahes jookseb juhe juba kergelt kokku....
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-03-07 08:29:34
vandiste:
Issver, kui paljud hommikuti magusaid kooke söövad!
No ma proovisin täna siis teisiti :) Munaga praetud rukkileib, kõrvale tühjendasin tomati-sibulasalati purgi. Joogiks roheline jasmiinitee.

Juc
Abikokk
2008-03-07 16:28:10
Mina ka ei jõua ära imestada, kui magusad hommikud teil on :) Minu hommikusöögid on sõltuvuses sellest, et ma tahan, et mu 2,5 aastane tütar vähemalt 3 korda päevas sooja sööki sööks. Nii ongi siis, et enamasti on hommikusöögiks eelmisest päevast jäänud toidud, nt täna tomatisupp hapukoorega, vahel soojendan pastat, vahel kartuleid jne. Kui jääke pole, siis keedan tatraputru, piima-riisi suppi või keedan muna. Kohvi kõrvale söön tavaliselt ka väikse tükikese tumedat šokolaadi ;)

http://jucjaco.blogspot.com/

Amööb
Abikokk
2008-03-07 16:54:18
Magus hommik garanteerib magusa päeva ;)

Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella.

Kukkel
Kokaõpilane
2008-03-07 16:58:32
Minu lemmik hommikusöök on piima-klimbisupp ja kiluvõileib .... Ja pole seda ammu saanud! No ütleme, et aastaid! Palju aastaid. Olekski aeg selleks pidulikuks hommikusöögiks!
<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 >>