Amööb
Abikokk 2008-03-02 12:35:22 |
Ma manustasin täna kartulisalatit. Nostalgia :) Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Sirliiz
Abikokk 2008-03-02 17:37:31 |
Meie hommikusöök oli eileõhtune ülejääk :) Ehk siis kalasalat ja sibulapirukas a la Mann ehk tüümianiga seekord. Tegelt ma ei söö seda pirukat iga päev, nagu mulje võib jääda, vaid seekord oli selle küpsetamise põhjuseks meespoole külmetushaigus ja sibul pidavat nagu selle vastu aitama ;) | |
Merilin
Abikokk 2008-03-02 17:42:02 |
Selle peale vist öeldakse, et põhjuse leiab alati :P Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-03-03 08:45:44 |
Amööb - minu arust sobib kartulisalat hommikusöögiks imehästi. Küll aga mäletan, et kui ma 1992/1993 Taanis vahetusõpilane olles seda ükskord hommikusöögiks tegin, siis tegid lähedased miskipärast üllatunud nägu :) Sirliiz - kuidas kalasalat mekkis? Ma ise olin väga rahul selle kombinatsiooniga.. Meie sõime täna hommikul eilsest alles jäänud pavlova kooki laimi ja granaatõunaseemnetega* ja jõime rooibos-teed peale. Mitte just kõige tervislikum, aga maitses täitsa hea... * Munavalgeid oli üle hulgim, nii et jätkus nii astelpaju-beseekoogi kui ka selle pavlova jaoks. Üks vahustamine-küpsetamine ju. | |
Kajakas
Abikokk 2008-03-03 11:45:57 |
1 apelsin ja 2 kiivit ja kohv proua söögisõltlane |
|
Mann
Abikokk 2008-03-03 17:02:52 |
activa naturaalne jogurt /tänud Thredahliale soovituse eest/ granaatõuna, datlite ja banaaniga, kohv piimaga | |
Sirliiz
Abikokk 2008-03-03 20:07:23 |
Pille - kalasalat oli ülihea, ainult mul oli suurest sibulatükeldamisest pisarad silmas ja punase sibula tükid tulid pisut liiga suured ;) Aga väga hea kombinatsioon on küll! | |
Krissu
Kokaõpilane 2008-03-03 20:18:31 |
Pille, kas Sul õnnestus kook samahea nagu Matilda cafel (rumal küsimus, ma tean) või peilisid kuskilt nende autentse retsepti välja? Ma proovisin ka kõhutunde järgi seda pavlovat teha ja tuli suht sarnane. Täidiseks vahustasin koore, hakkisin sisse tumedat shokolaadi, pigistasin laimimahla ja suts riivisin koort ning katteks granaatõuna seemned Besee on Matildal muidugi klass omaette, krõbe aga ka pehme, magus aga mitte liiga, hele aga siiski meeldivalt pruunikas, paks aga ka õhuke jne :D müsteeriumbesee minu jaoks :rolleyes: | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-03-03 20:23:17 |
Krissu:
Krissu, panen siia oma hommikusöögi-pavlova pildi ka. Ma lisasin natuke riivitud laimikoort vahukoore sisse ja pärast riivisin veel peale ka. Granaatõunaseemned puistasin lihtsalt peale :) Autentset retsepti pole veel välja peilida õnnestunud - see suusareis lõi graafiku sassi ja ma pole kordagi vanalinna veel sattunud. Aga Sa oled veel täiesti meeles mul :)
Pille, kas Sul õnnestus kook samahea nagu Matilda cafel (rumal küsimus, ma tean) või peilisid kuskilt nende autentse retsepti välja? Ma proovisin ka kõhutunde järgi seda pavlovat teha ja tuli suht sarnane. Täidiseks vahustasin koore, hakkisin sisse tumedat shokolaadi, pigistasin laimimahla ja suts riivisin koort ning katteks granaatõuna seemned Besee on Matildal muidugi klass omaette, krõbe aga ka pehme, magus aga mitte liiga, hele aga siiski meeldivalt pruunikas, paks aga ka õhuke jne :D müsteeriumbesee minu jaoks :rolleyes:
Kajakas - võrreldes mu besee-vahukoore hommikusöögiga on Sinu oma muidugi vaieldamatult tervislikum eine. Häbenen nüüd nurgas tasakesi..
Sirliiz - rõõm kuulda, et meeldis. Kasutaja Profa ka kiitis :)
|
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-03-04 08:19:41 |
Leivasupp vahukoorega, joogiks kohv piimaga. Leivasupp oli pärast üleöö seismist veelgi maitsvam :P | |
| << < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >> | ||