Mann
Abikokk 2008-02-12 10:40:32 |
jogurt kamaga ja punased aplesinid. macchiatod joogiks. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-02-13 08:00:14 |
Tõstsin eile õhtul sügavkülmast ühe karbitäie maasika toormoosi külmkappi sulama, nii et täna sõime Saida farmi maitsestamata kohupiima maasikamoosiga. Joogiks endiselt kassinaeriteed (täitsa hea kraam :) ) | |
Amööb
Abikokk 2008-02-14 09:38:26 |
Tööpäevade hommikusöök on mul üsna prosta, sest ma eelistan magamist. Täna oli pasteedisaiad majoneesi-peterselli-tomatisalatiga. Ja täna hommikune esimene vedelik manustamiseks oli shampa :P Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-02-14 09:57:29 |
Šampanja? Neljapäeva hommikul? Kohe niisama või sõbrapäeva puhul? Veab mõnedel inimestel :) Mina sõin kaerahelbeputru rohke maasika toormoosiga ning jõin piimakohvi kõrvale.. Täitsa ebasõbrapäevalikult üksi, sest kallim sõitis varavalges komandeeringusse ning naaseb peale keskööd :( | |
Amööb
Abikokk 2008-02-14 10:29:36 |
Sebrapäeva puhul jah. Tööle tulles ootasid šokolaadid laual ning osakonna juhataja juba jagas hoolega šampust :) Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Suflee
Kokaõpilane 2008-02-14 13:42:01 |
Sõbrapäeva puhul mul küll erilist menüüd pole. Hommikuks tass kohvi, röstisai sulatatud juustu viiludega ja peotäis viinamarju sinihallitusjuustuga (viimane pole just väga tavaline). | |
Amööb
Abikokk 2008-02-15 08:45:49 |
Tänasel hommikul oli juba nädalavahetusemaitse: maapähklivõi-nutella saiad piimaga Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-02-15 08:54:14 |
Suflee - varahommikused viinamarjad sinihallitusjuustuga kõlavad tõesti natuke dekadentlikult :) Meie jõime täna hommikul Rooibos-teed ja sõime eile õhtul küpsetatud köömne- ja moonikukleid, kõrvale õuna-ebaküdooniamoosi. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-02-16 11:10:25 |
Nädalavahetustel on meil alati hommikul laual pannkoogid - ja mina neid ei küpseta :P Täna sõime väikeseid kohupiimapannkooke koos rohke metsmaasika toormoosiga. Joogiks kohv. Järgmised seitse hommikusööki valmistatakse kellegi teise poolt - ja seda Austrias. Aga eks ma proovi St Antonist raporteerida, et mis laual :) | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-02-22 14:30:35 |
Mina olen nüüd viimased kuus hommikut söönud hommikusööki väga kenas Schwarzer Adler-nimelises hotellis St Anton am Arlbergi nimelises kuurortis Austrias. Hotell on neljatärniline ja k6ik söögid, sh hommikusöögid, on neid tärne igati väärt olnud. Tüüpiline hommikusöök on koosnenud järgnevast: seemneleib ja croissant-sarvesai erinevate juustude ja sinkidega, kausitäis Bircher-müslit, kausitäis erinevaid kuivatatud puuvilju (aprikoosid, ploomid, 6unanässakad) ja värskeid puuvilju (veriapelsin, melon), värskeltpressitud mahl (1 porgand + 2 6una), kohv piimaga. Kodus nii palju ei söö, aga kord aastas suusapuhkusel ju v6ib :P | |
| << < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> | ||