KärtK
Kokaõpilane 2008-03-14 17:04:11 |
mina olen ka kamaga jogurti fänn! Vahest panen jogurtisse banaaniviile ka. Tavaline on võileib, mille võtan tööle kaasa. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-03-15 09:04:21 |
Hommikust! Meil oli täna napp, aga maitsev hommikusöök - mangolassi.
|
|
Afandu
Kokaõpilane 2008-03-15 14:13:12 |
Mina söön enamasti hommikuti putrusid või salateid. Täna hommikul riisihelbe putru. Üks hea salat mis eile tuju ajel tegin. Suitsulõhe fileed (umbes 30g) üks keedetud muna Kodujuust (3spl) Hiinakapsas Kurk Järgmine kord proovin ananassi ka lisada..sobiks sinna hästi. Olen KJ ja sobib ka teistele kaalu jälgijatele :D | |
Mantragirl
Kokaõpilane 2008-03-16 00:13:36 |
Riias sain ükskord kohvikus "breakfast menu" tellides taldrikutäie kartulipannkooke hapukoorega, mis vastupidiselt esialgsele ehmatusele, maitsesid ülihästi. Kui keegi teaks retsepti oleks hästi. Nägid välja põhimõtteliselt nagu riivitud kartul oleks kuidagi ära praegud ümmarguse kujuga "plönnideks". | |
Tiina
Abikokk 2008-03-16 00:19:14 |
mantragirl:
Just täpselt nii ongi - riivitud kartul segatakse munaga ja praetakse pannil nagu pannkooke. Kilo kartulite peale peaks võtma nii umbes 4 muna, peale soola midagi muud lisada pole vaja. Vedelikku tasub ka peale kartuli riivimist vähemaks nõrutada. Soovitav on riivida peene riiviga! Muidu jäädki neid praadima :) Riias sain ükskord kohvikus "breakfast menu" tellides taldrikutäie kartulipannkooke hapukoorega, mis vastupidiselt esialgsele ehmatusele, maitsesid ülihästi. Kui keegi teaks retsepti oleks hästi. Nägid välja põhimõtteliselt nagu riivitud kartul oleks kuidagi ära praegud ümmarguse kujuga "plönnideks". Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-03-16 10:05:42 |
Tiina:
Need riivitud 'kartuliplönnid' on UK's tuntud kui hash brown ja kuuluvad iga endast lugupidava 'fry-up breakfast' koosseisu.
Mind äratati täna petu teel liiga vara üles (kell 8.30 väitis keegi, et kell on 10 :mad: ). Aga kuna seejärel tehti mulle imehäid väikeseid kohupiimapannkooke koos punasesõstraželeega, siis leebusin ruttu :)
mantragirl:
Just täpselt nii ongi - riivitud kartul segatakse munaga ja praetakse pannil nagu pannkooke. Kilo kartulite peale peaks võtma nii umbes 4 muna, peale soola midagi muud lisada pole vaja. Vedelikku tasub ka peale kartuli riivimist vähemaks nõrutada. Soovitav on riivida peene riiviga! Muidu jäädki neid praadima :)Riias sain ükskord kohvikus "breakfast menu" tellides taldrikutäie kartulipannkooke hapukoorega, mis vastupidiselt esialgsele ehmatusele, maitsesid ülihästi. Kui keegi teaks retsepti oleks hästi. Nägid välja põhimõtteliselt nagu riivitud kartul oleks kuidagi ära praegud ümmarguse kujuga "plönnideks".
|
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-03-17 13:35:00 |
Hommikuks oli meil mannapuder (munakollaseid ei lisanud), kõrvale punasõstratarretis. Mannaputru teeb meil kodus Kristjan ja ta teeb tõesti maailma parimat putru. Hea ja pehme mannapudru saladuseks on kasutada kaks korda vähem mannat, kui kõik uuemad ja vanemad kokaraamatud soovitavad (sh Salme Masso). Kahe inimese jaoks kulub pool liitrit piima ja pool detsiliitrit mannat. Putru peab hautama paar minutit kauem, aga tulemus on seda väärt :P | |
Mann
Abikokk 2008-03-18 07:49:55 |
Röstitud leib kitsejuustuga (need pallikesed, mida Ökosahver müüb, on väga head), lisaks peedisalat. Värske apelsin. Kohv piimaga. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-03-18 08:00:40 |
Odrajahupuder (2 osa vett, 1 osa piima; moosiks kreegipüree), viimane tükike küpsise-kohupiimakooki ja tass kohvi kondsenspiimaga.
|
|
Amööb
Abikokk 2008-03-18 10:42:04 |
Mul on täna täielik hedonisti hommikusöök - rohkelt õunakooki eriti hea café latte'ga. Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
| << < 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 > >> | ||