Kardemon Abikokk 2008-07-17 09:03:06 |
mannapuder sügavkülmutatud mustikatega. röstsaiad sulatatud juustu ja tomatiga. http://kardemon.blogspot.com |
|
Merilin Abikokk 2008-07-17 09:06:26 |
JM:
Pean Sind kurvastama, teadlik typo :P, kirjutan nii poenimekirja ja tellin kolleegidelt lõunaks ja... aga kogemata olen kanatiibade asemel kanatiinadest kirjutanud :D Thredahlia:
Fantastiline typo, aitäh.
Ma alguses k6va häälega naersin, kolleegid ümberringi vaatasid imelikult :D Siis tuli mingi kuri kahtlus ja guugeldasin nabaani, minetea äkki ma ise olen loll et sellist asja ei tea. Siis kui ei leidnud, tundus veel naljakam.jogurt nabaaniga Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Mann Abikokk 2008-07-17 09:22:27 |
kanatiina kõlab toredalt :) Activia maitseta jogurt värske metsmaasika moosiga. kohv piimaga. | |
Kiilike Abikokk 2008-07-17 09:37:32 |
Puuviljamüsli keefiri mustsõstarde,maasikate ja valgete sõstardega ning suur kruus kohvi piimaga | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-07-17 09:56:55 |
Kaks tükki maasika-mandlikooki, mille ma eile hilisõhtul küpsetasin. Joogiks suur kruusitäis viljakohvi. (Ja nüüd Pärnusse! Võtan Vandiste rohelise ja Kika musta põlle kaasa!) | |
Metsvaarikas Abikokk 2008-07-17 10:23:24 |
Plaanis oli Activia maitsestamata jogurt, kuid tööle jõudes ma seda kotist ei leidnud. Seega sai hommikusöögiks beebiporgandid, riisigaletid ja kange must kohv. | |
Gegegerda Abikokk 2008-07-17 10:39:49 |
Olin nüüd kuus päeva Soomes Vuorilahtis laagris. Seal pakuti hommikusöögiks morssi, piima, jogurtit, krõbinaid, putru moosiga ja võileibu, mida sai kohapeal ise valmistada. Valikute seast sai ise valikuid teha. Mina tahtsin peaaegu iga päev krõbinaid jogurtiga.
Täna hommikul sõin Soomest kaasa ostetud küpsiseid ja komme ning veidi eestimaiseid mustsõstraid kohupiimapastaga. www.gegegerda.blogspot.com |
|
Ragne Abikokk 2008-07-17 11:36:09 |
valmistasin täna hommikuks vaeseid rüütleid maasika toormoosi ja kohupiimaga | |
JM Abikokk 2008-07-17 12:01:48 |
Thredahlia:
Pead selle juurutamisega veel vaeva nägema, internetist seda s6na veel ei leia, niimoodi teda banaaniks peetaksegi.. JM:
Pean Sind kurvastama, teadlik typo :P, kirjutan nii poenimekirja ja tellin kolleegidelt lõunaks ja... aga kogemata olen kanatiibade asemel kanatiinadest kirjutanud :DThredahlia:
Fantastiline typo, aitäh.
Ma alguses k6va häälega naersin, kolleegid ümberringi vaatasid imelikult :D Siis tuli mingi kuri kahtlus ja guugeldasin nabaani, minetea äkki ma ise olen loll et sellist asja ei tea. Siis kui ei leidnud, tundus veel naljakam.jogurt nabaaniga An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
Katja Abikokk 2008-07-17 13:00:08 |
naudin oma puhkust nii täiel rinnal, et magasin pea lõunani - "hommikusöögiks" siis pisut eilset pastat kukeseene-kastmega ja joogiks "limonaad" (sidrun, suhkur, jää ja vesi) | |
<< < 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 > >> |