KOKKAME KOOS # 53: ERINEVAD KALASALATID

Karima
Abikokk
2014-01-07 19:01:16
Tuunikala- Kalmaari salat

PAPRIKA: Karima's Food

Akaatsia
Abikokk
2014-01-07 22:09:32
Makaroni-suitsulõhesalat
Tiina
Abikokk
2014-01-07 22:47:37
Tegin suitsukalasalatit riisiga. Aga riisi asemel proovisin hoopis riisinuudleid (mulle tundus, et riisi keetmine võtab liiga palju aega :) ), lisaks panin värsket kurki ja sidrunimahla. Kalaks oli skumbria, mis oli täitsa mõnus tugeva maitsega. Tütrele salat väga meeldis, aga minu arust jäi nagu midagi puudu. Vahest seismisega maitsed ühtlustuvad, praegu oli iga lusikatäis erinev, sõltuvalt sellest, kas kalatükk oli sees või mitte. Millegipärast tundub, et kartuliga suitsukalasalat maitseks mulle rohkem.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Seenekas
Abikokk
2014-01-08 01:24:11
Eilseks õhtusöögiks sai pühadest jäänud sidruniga marineeritud õrnsoolalõhe-sibulasalt, mis läks käiku õhukeste pannkookide täidisena.
Tiina
Abikokk
2014-01-08 21:18:12
Tiina:
Tegin suitsukalasalatit riisiga. Aga riisi asemel proovisin hoopis riisinuudleid (mulle tundus, et riisi keetmine võtab liiga palju aega :) ), lisaks panin värsket kurki ja sidrunimahla. Kalaks oli skumbria, mis oli täitsa mõnus tugeva maitsega. Tütrele salat väga meeldis, aga minu arust jäi nagu midagi puudu. Vahest seismisega maitsed ühtlustuvad, praegu oli iga lusikatäis erinev, sõltuvalt sellest, kas kalatükk oli sees või mitte. Millegipärast tundub, et kartuliga suitsukalasalat maitseks mulle rohkem.
Ei läinud seismisega paremaks, hoopis mõrkjas maitse tekkis juurde :( Kas see võib olla suitsukala eripära?

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Sasha
Abikokk
2014-01-08 23:51:25
Tänu sellele teemale tegin esimest korda elus kasukat. Mulle oli uudiseks see, et nii paljud riivivad kartuli-peedi, proovisin siis ka, päris hea tuli.
Akaatsia
Abikokk
2014-01-09 00:56:09
Mina olen kasukas alati kõik asjad riivinud ja sibula ajan koos heeringaga läbi hakklihamasina. Esimeseks kihiks panen riivitud keedukartuli, siis sibul-heeringas, jällegi riivitud kartul, veidi majoneesi-hapukoore segu,riivitud keeduporgand, majoneesi-hapukoore segu, kahvliga peenestatud keedumuna ja siis riivitud keedupeet. Selle kõik valan üle majoneesi-hapukoore seguga ja kaunistuseks lisan keedumuna ja natuke hakitud rohelist :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2014-01-09 11:53:41
Sasha:
Tänu sellele teemale tegin esimest korda elus kasukat. Mulle oli uudiseks see, et nii paljud riivivad kartuli-peedi, proovisin siis ka, päris hea tuli.
Sasha, mina propageerin ka kasukamaterjali riivimist :) Lemmikuks on kasukas suitsulõhega:

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Rebane
Abikokk
2014-01-10 13:13:36
Tegin kalasalatit kuumsuitsu merluusiga. Imehea tekstuuri ja väheste luudega kala, soovitan väga erinevates salatites proovida! Kalasalat: - kuumsuitsu merluusi - hapukoort ja maitsestamata jogurtit 50/50 - kirsstomateid - salatilehte - paar keerdu pipart Sega kõik ained, keeruta peale veidi pipart ja voil?! Imehea salat on valmis! Soola ei ole vaja, sest kala ise on piisavalt soolane. Tegime seda salatit ühel õhtul ja kuna see oli nii hea ja kala oli ka veel alles, järgmisel lõunal ka. Mõlemal korral sai aga kõik nii kiiresti otsa, et pilti ei jõudnudki teha.

Jazzino. teen. naudin.

Silja
Abikokk
2014-01-10 21:56:55
Oi ma olen suur kalasalatisõber. Tänagi sõin just suvesupp+heeringas+hapukurk kiirlahendust. Lemmik kalasalat on kikerherne-tuunikalasalat Seda olen oooooo kui mitmeid kordi teinud. Veel meeldib enda leiutis Creppi salati ainetel - tuunikalasalat jogurtikastmega Ja üks jube lihtne ja kiire salat, mida saab teha siis kui poodi ei viitsi minna, aga kapis on sobiv kraam olemas - tuunikala-oasalat

Lavendlimesi.blogspot.com

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>