Mann
Abikokk 2008-11-09 14:58:03 |
veisesaba hautis kartulipudruga, kräsupea kook. | |
Dee
Abikokk 2008-11-09 15:33:18 |
Minagi sattusin Prismas soodushinnaga forelli ja lõhe peale. :) Tegime täna ahjuforelli. Lisandiks kartuli-juustugratään. | |
Vandiste
Abikokk 2008-11-09 15:52:33 |
Tegin külalistele kana apelsiniga. Kõrvale serveerisin kartuliputru ja marineeritud kurki. Magustoiduks olid marjad sidrunitarretises. Joogiks morss ja kohv. | |
Kiilike
Abikokk 2008-11-09 17:07:38 |
Lõunaks lastele kodune boršisupp.
Õhtuks dolmad, ciabatta,veidi kartulisalatit, soojad lavašiampsud juustu ja kurgiga ning magusaks kohupiimatort.
![]()
.. ja paar pilt tuleb õhtul hiljem.
|
|
Nämmu
Abikokk 2008-11-09 17:15:50 |
Kiilike:
Küll sa oled usin Kiilike!
Ise tegin emaga ühepajatoitu suitsuribiga, magusaks ingveriõunu. Hommikupoole veel peedi-sinihallitusjuustu muffineid. Need olid täitsa huvitavad, aga mitte päris minu maitse. Ja õhtul kui keegi viitsib poodi minna, tahaks teha vanillijäätist. :P Õhtuks dolmad, ciabatta,veidi kartulisalatit, soojad lavašiampsud juustu ja kurgiga ning magusaks kohupiimatort. Kaie |
|
Aurora
Abikokk 2008-11-09 17:31:25 |
Olin nädalavahetuse maal. Seal, nagu ikka võtan ette suurema vaaritamise. Keetsin sülti ja pasteeti. Kuna lasen isal tavaliselt minu auks puupliidil portsu peete ära keeta, siis lõunaks valmis borš, magusaks rabarberikisell. Kes suppi ei söönud võttis sülti keedukartuliga ja peedi-küüslaugu salatit. | |
Kiilike
Abikokk 2008-11-09 17:44:44 |
Nämmu:
Ei ole usin :) Mu teisele poolele meeldivad dolmad ja ma pole viitsinud neid juba pool aastat teha (lehed on oma viinapuudelt :) ), lapsed nurusid kooki - ja kohupiimatordi tegemine võtab koos küpsetamisega veidi üle 1 tunni, lõpuks lavaširulle tahtsin ise ja kartulid tuli lihtsalt kuidagi ära teha - ning kokkuvõtteks saab ju isadepäeva tähistada :)
Kiilike:
Küll sa oled usin Kiilike!
Ise tegin emaga ühepajatoitu suitsuribiga, magusaks ingveriõunu. Hommikupoole veel peedi-sinihallitusjuustu muffineid. Need olid täitsa huvitavad, aga mitte päris minu maitse. Ja õhtul kui keegi viitsib poodi minna, tahaks teha vanillijäätist. :PÕhtuks dolmad, ciabatta,veidi kartulisalatit, soojad lavašiampsud juustu ja kurgiga ning magusaks kohupiimatort. |
|
Ragne
Abikokk 2008-11-09 17:45:23 |
Isadepäeva puhul sai küpsetatud roheliste ürtidega lambapraadi, kõrvale toorjuustu ja kreeka pähklitega täidetud kartulid, magustoiduks vaniljekreemistritsel | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-11-09 18:40:30 |
Lõunasöök täditütre poja 2. sünnipäeval, kus oli hästi tüüpiline pidulaud (kartulisalat, rosolje, viinerid, hapukurk, kanakoivad jms). Magusaks tort, vanillitäidisega stritsel ja minu tehtud pehme piparkook.
Õhtusöögiks praetud verikäkk pohlamoosiga, magustoiduks röstitud viigimarjad suhkrustatud ingveriga.
|
|
Seenekas
Abikokk 2008-11-09 19:52:34 |
Lõunaks eilne mulgipuder ja õhtuks toorelt praetud kartulid juustu-küüslaugusalatiga. Lisaks veel marineeritud kuuseriisikad. Mehed on mingi imeliku valgepruunitriibulise hirmmagusa purgimöksi ostnud ja määrivad magustoiduks saiale. | |
| << < 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 > >> | ||