Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2008

Infanta
Kokaõpilane
2008-11-07 11:06:23
Eile õhtul sõime omletti (mina singiomletti, mees pastaomletti), rohelist salatit isetehtud vinegretiga ja ahjust tulnud kaneelirulle (tainaretsept seekord Spidurilt ja tõepoolest, õliga tehtud tainas jääb pehmem).
Seenekas
Abikokk
2008-11-07 18:45:06
Eile seeneseljanka, täna sama toidu lõpetamine. Kui küsisin mehelt, kuidas maitses, sain vastuküsimuse kas tahan ausat vastust. Süda värinal arvasin, et võiks küll. Ja nii ilusat komplimenti pole kaua saanud, ta ütles "jubedalt" (positiivses mõttes) sära silmis. Musi pealekauba.
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-11-07 21:19:56
Lõunasöögiks Appletizer ja päevapasta (penne suitsukana ja sarapuupähklitega) Bestselleris. Õhtuks praadisin verikäkki endale, kõrvale hapukurki ning magustoituks jäätist.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Zoozi
Abikokk
2008-11-07 21:36:24
Lõunatasin Bestselleris koos noorema vennaga. Võtsin salati kitsejuustu ja röstitud peediga (midagi sellist oli) ja tassi rohelist teed. Õhtuks ei plaaninud midagi erilist - kartulipuder, verivorst piparmündilehtedega, kapsa-peedi-õunasalat. Verivorst mulle ei maitsenud, mehele aga küll (ilmselt oli ta jube näljane). Magusaks ostsin poest prooviks mingid trühvlid kreemiga, mis olid päris head. Aga...näpud sügelesid. Tegin siis oma uue vormiga madeleines-koogikesi apelsiniõliga. Mul praegu veel küll suurte koogikeste vorm, aga väikeste ka tellitud. Jube head olid!!! Ja lapsed ka sõid.

Zoozi tegemised

Aaloemahl
Abikokk
2008-11-07 23:27:26
Lõuna jäi JÄLLE vahele... Varaseks õhtusöögiks keedetud maisitõlvik või ning soola-pipraga. Hiljem eilne lõhe ja kartul ning uus ports peedi-mädarõikasalatit. Magusaks jäätis maasikamoosiga.

sussi-sussi.blogspot.com

Berit
Abikokk
2008-11-08 01:36:09
Õhtusöögiks isa tehtud seasisefilee, kõrvale tatar, brokoli ja tomatisalat ning hea valge vein. Kuigi kõht sai sellest täis, tuli hiljem õhtul Steffanisse sattudes siiski veel härjalihaga pitsa ka võtta, mis oli oma tavalises headuses (ja härjalihaga ei oldud koonerdatud!). Homme nagu hommikust väga ei tahakski :D
Nipitiri
Abikokk
2008-11-08 18:49:38
Tänane õhtusöök (lambakints rosmariini ja küüslauguga) küpseb ahjus. Eile tegin üle hulga aja praetud räimi, ei tahtnud räimehooaega päris mööda lasta ja ostsin turult puhastamata räimi. Viimased korrad olen poest puhastatud räimerümpi kasutanud, polnud ammu kala rookinud ja alul läks üsna aegluubis. Kilo lõppedes oli juba töörütm sees, teien kilo oleks juba normaalkiirusega läinud :) Kõrvale keedetud Laurad.
Bunnygirl79
Abikokk
2008-11-08 18:57:11
Zoozi:
Aga...näpud sügelesid. Tegin siis oma uue vormiga madeleines-koogikesi apelsiniõliga. Mul praegu veel küll suurte koogikeste vorm, aga väikeste ka tellitud. Jube head olid!!! Ja lapsed ka sõid.
Zoozi, äkki levitad oma teadmist, kust sa madeleines koogivormi tellisid? Ma viimasel ajal katsun poode vältida, igal pool on palju rahvast, nii, et online-šopping sobiks suurepäraselt :).

http://bunnygirl79.blogspot.com

Katja
Abikokk
2008-11-08 19:44:27
riis rosinate ja pähklitega, kotletid. magusaks "küpsisesodi" (kohupiima-vahukoore vaht purustatud küpsiste ja puuviljatükkidega)

http://koogel-moogel.blogspot.com

Merilin
Abikokk
2008-11-08 20:16:38
Ahjus küpsetatud koodilõigud rosmariinikartuliga :)

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

<< 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 >>