Triin Abikokk 2009-12-18 22:40:22 |
Ingverišokolaad on minu täielik lemmik. | |
Tullia Abikokk 2009-12-23 15:14:24 |
See isetehtud magusast pungil Guzzini säilituspurk läheb kingituseks isale | |
Ragne Abikokk 2009-12-23 16:33:28 |
Oehh, ma olen terve päeva vaaritanud. sh ka söödavaid kingitusi vorpinud, mis lähevad kingipakkidesse. Söödavast siis jõululeivad (üpsetan hommikul valmis), halvaatrühvlid, erinevad muffinid, soolased ja magusad küpsised, lisaks veel pätsike piparkoogitainast. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-11-01 09:56:03 |
Ärge siis pahandage, et ma juba esimesel novembrikuu päeval jõuluteema tõstatan, aga jõulukeeksid ja kingituseks mõeldud liköörid võiks juba varsti hakkama panna :P | |
Profa Abikokk 2010-11-01 10:31:48 |
Kuna umbes sellisel ajal hakkan mina vaikselt jõuluviha täis minema, siis selleks, et ennast mitte liigselt traumeerida, on kingid olemas. Mitte söödavad, aga joodavad, saab varakult ära osta, ei rikne. | |
Pozataja Abikokk 2010-11-01 17:19:10 |
Marju:
Marju kas sul on seda koorelikööri retsepti veel alles? kui kaua ta peab laagerduma ja kaua pärast avamist säilib?
Kingid saidki valmis ja kingitud ka - arancello (bbcgoodfood), kooreliköör (bbcgoodfood), küpsisesegu purgis (Qsti blog) ja muffinid purgis (bbcgoodfood). Ainult muffinid jäid endal katsetamata, eks ma loodan siin, et tulevad head. http://lh3.ggpht.com/_4GOZdp38_rI/SVaaEypxLPI/AAAAAAAACOU/imEakPySIpU/s640/IMG_3150.JPG |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-11-02 10:02:26 |
See pole nüüd otseselt jõuluteema, aga siiski - marineeritud kõrvits käib jõuluaega ja kuna ise kõrvitsat tänavu pole veel sisse teinud, siis mina rõõmustaksin küll väga sellise purgitäie - ja eriti veel niiiiii kenasti vormistatud purgitäie kõrvitsasalati üle: Pilt ja retsept Elise toidublogis. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-11-02 10:25:14 |
Qsti:
Lisasin selle retsepti nüüd ka Nami-Namisse: Apelsiniliköör Arancello - tundub tõesti väga ahvatlev ja plaanin kindlasti eeloleval nädalavahetusel likööri hakkama panna.
Qsti, kas Sa ise proovisid seda? Ja kuidas see Sulle, Marju, maitses?
Novembri Good Food's on hästi ahvatleva välimusega kingiks sobiva likööri retsept. ;) Juures on tekst: Looks as good as it tastes. (Mina juba otsin pudeleid...) Spiced Arancello |
|
Marju Abikokk 2010-11-02 19:47:37 |
Pozataja:
Leidsin oma blogist 1.jaanuari 2009 postitusest :) http://www.bbcgoodfood.com/recipes/4904/christmas-cream-liqueur Marju:
Marju kas sul on seda koorelikööri retsepti veel alles? kui kaua ta peab laagerduma ja kaua pärast avamist säilib?Kingid saidki valmis ja kingitud ka - arancello (bbcgoodfood), kooreliköör (bbcgoodfood), küpsisesegu purgis (Qsti blog) ja muffinid purgis (bbcgoodfood). Ainult muffinid jäid endal katsetamata, eks ma loodan siin, et tulevad head. http://lh3.ggpht.com/_4GOZdp38_rI/SVaaEypxLPI/AAAAAAAACOU/imEakPySIpU/s640/IMG_3150.JPG |
|
Marju Abikokk 2010-11-02 19:49:09 |
Pille:
Oli selline kange naps, mulle meeldis küll, kuigi midagi hüpersuper üllatavat polnud. Teha oli ka põnev :) Minu meelest tasub proovida Qsti:
Lisasin selle retsepti nüüd ka Nami-Namisse: Apelsiniliköör Arancello - tundub tõesti väga ahvatlev ja plaanin kindlasti eeloleval nädalavahetusel likööri hakkama panna.
Qsti, kas Sa ise proovisid seda? Ja kuidas see Sulle, Marju, maitses?Novembri Good Food's on hästi ahvatleva välimusega kingiks sobiva likööri retsept. ;) Juures on tekst: Looks as good as it tastes. (Mina juba otsin pudeleid...) Spiced Arancello |
|
<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 > >> |