Söödavad jõulukingitused

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-12-06 20:35:31
Tziiki:
vaatasin ka seda likööri retsepti, aga kas ma sain ikka õigesti aru, et võtad selle tavalise 40 kraadise viina ja siis sellele lisad vee ja suhkru segu? kas see liköör siis liiga lahja ei tule? tean et mu itaallastest sõbrad kasutavad limoncello tegemiseks 95 kraadist alco purot...
Lugesin ise ka, et kangema kraami kasutamine aitab sidruni- ja apelsinikoorest maitset paremini kätte saada - sealt siis see piirituse kasutamine, kui kodustes oludes limoncellot või arancellot valmistada. Aga neid lahjendatakse kindlasti ENNE serveerimist. Liköörid ju nii väga kange vungiga ei ole? (Ma suht kehva likööritundja ja -jooja ise)..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-12-07 18:53:45
Pipilota:
See on jõuluks imehea idee!
Veel üks analoogne kingiidee: Christmas Muffin Mix (Gary Rhodes, BBC Good Food)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Mehu
Kokaõpilane
2008-12-08 11:56:55
Mul on see aasta plaan kinkida piparkoogimaja. Esialgu on lihtsalt ilus vaadata, pärast hea süüa ka. :)
Marju
Abikokk
2008-12-08 12:07:47
Arancello.. Panin eelmisel nädalal seisma. Siin paar pilti: Need Tiimari pudelid tundusid minu jaoks liiga väiksed (kui need on nüüd need samad, mida Zoozi mõtles) ja mingeid muid pole veel leidnud. Igaks juhuks panin ühe tühjaks saanud sojakastme pudeli kõrvale :) aga see vist ka pisike.. Otsime veel :)
Zoozi
Abikokk
2008-12-08 16:18:54
Marju:
Need Tiimari pudelid tundusid minu jaoks liiga väiksed (kui need on nüüd need samad, mida Zoozi mõtles) ja mingeid muid pole veel leidnud. Igaks juhuks panin ühe tühjaks saanud sojakastme pudeli kõrvale :) aga see vist ka pisike.. Otsime veel :)
Stockmannis oli suurem pudel saadaval :)

Zoozi tegemised

Merle
Abikokk
2008-12-09 20:53:51
Ma siin plaanin teha selliseid söödavaid jõulukingitusi nagu nami-nami magusad mandlid (proovisin neid just nädalavahetusel, nakkavalt head, ma paneks vaid vürtsivunki veidi juurde :) (need siis lähevad kotikestesse) ja siis ka väikesed sibulamarmelaadi purgikesed foie gras' juurde. Viimased kaks sobivad lihtsalt huhh taevalikult kokku.
Qsti
Abikokk
2008-12-10 22:10:47
Zoozi:
Marju:
Need Tiimari pudelid tundusid minu jaoks liiga väiksed (kui need on nüüd need samad, mida Zoozi mõtles) ja mingeid muid pole veel leidnud. Igaks juhuks panin ühe tühjaks saanud sojakastme pudeli kõrvale :) aga see vist ka pisike.. Otsime veel :)
Stockmannis oli suurem pudel saadaval :)
Kas Tiimari pudelite all mõtlete neid hästi pisikesi (kusagil 100ml või 125)? Käisin täna luurel ja ainult 4 korgiga pudelit oli Tiimari kohta :D nii väikesed ja 4€/tk. Sain Anttilast 250ml pudelid, hinnaks 2.50€. Polnud päris sellised nagu ma tahtnud oleks aga valida pole ju ka võimalik. Jõudsin koju ja siis tuli meelde, et apelsinid jäid poodi. :O
Merle
Abikokk
2008-12-13 10:07:11
Kuidas Arancello tegu edeneb? Minul plaanis homme sibulamarmelaadi keetmine. Hää, et kuldsel sügisel sai muude kõrvitsaroogade kõrvalt tehtud ka kõrvitsamoosi. Ühel jõulul said vist kõik sõbrannad endale tervisemoositotsiku, sest ingveriga moos on ju tervislik ka! Väike pilt selle aasta kuldsetest purkidest:
Qsti
Abikokk
2008-12-15 18:03:58
Merle:
Kuidas Arancello tegu edeneb?
Loksutades...ikka loksutades :D Ma jäin selle tegemisega küll just nii viimase piiri peale, et 2 nädalat saab 24. täis.
Marju
Abikokk
2008-12-15 22:07:15
Qsti:
Merle:
Kuidas Arancello tegu edeneb?
Loksutades...ikka loksutades :D Ma jäin selle tegemisega küll just nii viimase piiri peale, et 2 nädalat saab 24. täis.
Mul on neljapäeval valmis :) Aga pudelitega endiselt lood kehvad. Tallinnasse lähipäevil ei satu, nii et Stockmanni vaatama ei pääse. Katsetan Tartut veel, paar kohta on, kust otsida. Kusjuures mul nö esimeses etapis ununes loksutamine täielikult..
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>