Söödavad jõulukingitused

Triin
Abikokk
2009-12-18 22:40:22
Ingverišokolaad on minu täielik lemmik.
Tullia
Abikokk
2009-12-23 15:14:24
See isetehtud magusast pungil Guzzini säilituspurk läheb kingituseks isale

Tullia jutukesed

Ragne
Abikokk
2009-12-23 16:33:28
Oehh, ma olen terve päeva vaaritanud. sh ka söödavaid kingitusi vorpinud, mis lähevad kingipakkidesse. Söödavast siis jõululeivad (üpsetan hommikul valmis), halvaatrühvlid, erinevad muffinid, soolased ja magusad küpsised, lisaks veel pätsike piparkoogitainast.

www.kokkama.ee

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-11-01 09:56:03
Ärge siis pahandage, et ma juba esimesel novembrikuu päeval jõuluteema tõstatan, aga jõulukeeksid ja kingituseks mõeldud liköörid võiks juba varsti hakkama panna :P

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Profa
Abikokk
2010-11-01 10:31:48
Kuna umbes sellisel ajal hakkan mina vaikselt jõuluviha täis minema, siis selleks, et ennast mitte liigselt traumeerida, on kingid olemas. Mitte söödavad, aga joodavad, saab varakult ära osta, ei rikne.

Profa köögipool

Pozataja
Abikokk
2010-11-01 17:19:10
Marju:
Kingid saidki valmis ja kingitud ka - arancello (bbcgoodfood), kooreliköör (bbcgoodfood), küpsisesegu purgis (Qsti blog) ja muffinid purgis (bbcgoodfood). Ainult muffinid jäid endal katsetamata, eks ma loodan siin, et tulevad head. http://lh3.ggpht.com/_4GOZdp38_rI/SVaaEypxLPI/AAAAAAAACOU/imEakPySIpU/s640/IMG_3150.JPG
Marju kas sul on seda koorelikööri retsepti veel alles? kui kaua ta peab laagerduma ja kaua pärast avamist säilib?

Pozataja

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-11-02 10:02:26
See pole nüüd otseselt jõuluteema, aga siiski - marineeritud kõrvits käib jõuluaega ja kuna ise kõrvitsat tänavu pole veel sisse teinud, siis mina rõõmustaksin küll väga sellise purgitäie - ja eriti veel niiiiii kenasti vormistatud purgitäie kõrvitsasalati üle: Pilt ja retsept Elise toidublogis.

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-11-02 10:25:14
Qsti:
Novembri Good Food's on hästi ahvatleva välimusega kingiks sobiva likööri retsept. ;) Juures on tekst: Looks as good as it tastes. (Mina juba otsin pudeleid...) Spiced Arancello
Lisasin selle retsepti nüüd ka Nami-Namisse: Apelsiniliköör Arancello - tundub tõesti väga ahvatlev ja plaanin kindlasti eeloleval nädalavahetusel likööri hakkama panna. Qsti, kas Sa ise proovisid seda? Ja kuidas see Sulle, Marju, maitses?

Marju
Abikokk
2010-11-02 19:47:37
Pozataja:
Marju:
Kingid saidki valmis ja kingitud ka - arancello (bbcgoodfood), kooreliköör (bbcgoodfood), küpsisesegu purgis (Qsti blog) ja muffinid purgis (bbcgoodfood). Ainult muffinid jäid endal katsetamata, eks ma loodan siin, et tulevad head. http://lh3.ggpht.com/_4GOZdp38_rI/SVaaEypxLPI/AAAAAAAACOU/imEakPySIpU/s640/IMG_3150.JPG
Marju kas sul on seda koorelikööri retsepti veel alles? kui kaua ta peab laagerduma ja kaua pärast avamist säilib?
Leidsin oma blogist 1.jaanuari 2009 postitusest :) http://www.bbcgoodfood.com/recipes/4904/christmas-cream-liqueur
Marju
Abikokk
2010-11-02 19:49:09
Pille:
Qsti:
Novembri Good Food's on hästi ahvatleva välimusega kingiks sobiva likööri retsept. ;) Juures on tekst: Looks as good as it tastes. (Mina juba otsin pudeleid...) Spiced Arancello
Lisasin selle retsepti nüüd ka Nami-Namisse: Apelsiniliköör Arancello - tundub tõesti väga ahvatlev ja plaanin kindlasti eeloleval nädalavahetusel likööri hakkama panna. Qsti, kas Sa ise proovisid seda? Ja kuidas see Sulle, Marju, maitses?
Oli selline kange naps, mulle meeldis küll, kuigi midagi hüpersuper üllatavat polnud. Teha oli ka põnev :) Minu meelest tasub proovida
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 >>