Nummikene Kokaõpilane 2008-12-02 08:55:24 |
Ongi idee, mida järgmine advendipühapäev ette võtta. Proovin siis ka. Liha teeb tigedaks!!! |
|
Zoozi Abikokk 2008-12-02 10:13:03 |
Thredahlia:
Meie kasutasime lastega naasklit. Tegime ämmale kingiks.
Pille:
Mina kasutasin nii hambaorki kui ka sõrmkübarat :D (ka siidikäpp, noh)Kardemon:
Kardemon, ma ilmselt siidikäpp - nelgiterade sisse suskamine oli vaevaline, raske ja valus. Seepärast see hambaorgi idee - tilluke auk sisse ja siis oli nelgi sissesuskamine juba lihtsam...seal kuhu link viib, on kirjas et tule hambaorgiga teha augud ja siis nelgid sisse. mina olen aga niisama nelgid sisse torganud. hea lõhn tuleb küll!!! hea kasvõi külalistega koos toidu küpsemise vms ajal teha. :) |
|
Kardemon Abikokk 2008-12-02 23:11:14 |
Zoozi:
veider. ega minagi sepa kätega pole :) pean see aasta uuesti proovima. äkki ma olen siis mandariine seni kasutanud?!?! torkamist ja oranži värvi mäletan. isegi lapsed said kerge vaevaga hakkama. Thredahlia:
Meie kasutasime lastega naasklit. Tegime ämmale kingiks.Pille:
Mina kasutasin nii hambaorki kui ka sõrmkübarat :D (ka siidikäpp, noh)Kardemon, ma ilmselt siidikäpp - nelgiterade sisse suskamine oli vaevaline, raske ja valus. Seepärast see hambaorgi idee - tilluke auk sisse ja siis oli nelgi sissesuskamine juba lihtsam... http://kardemon.blogspot.com |
|
Qsti Abikokk 2008-12-03 14:11:31 |
Kardemon:
Pole hullu, ma ka seal "paljaste kätega" klubis, sa pole vähemalt üksi. :D Zoozi:
veider. ega minagi sepa kätega pole :) pean see aasta uuesti proovima. äkki ma olen siis mandariine seni kasutanud?!?! torkamist ja oranži värvi mäletan. isegi lapsed said kerge vaevaga hakkama.Thredahlia:
Meie kasutasime lastega naasklit. Tegime ämmale kingiks.Mina kasutasin nii hambaorki kui ka sõrmkübarat :D (ka siidikäpp, noh) |
|
Bunnygirl79 Abikokk 2008-12-04 11:32:55 |
Ma olen ka neid lõhnavaid palle igal aastal teinud.
Pole selle pealegi tulnud, et naasklit või hambaorki kasutada, aga mul pikad küüned ka, mis asja ära ajavad :). http://bunnygirl79.blogspot.com |
|
Qsti Abikokk 2008-12-04 12:52:52 |
Lähipäevail hakkan seda Arancellot tegema...ainult pudelitega on jama. :/ | |
Zoozi Abikokk 2008-12-04 13:38:20 |
Qsti:
Nägin selliseid väiksemaid pudeleid korgiga Tiimaris.Võib olla on teie kandis ka :)
Lähipäevail hakkan seda Arancellot tegema...ainult pudelitega on jama. :/ |
|
Qsti Abikokk 2008-12-04 14:42:01 |
Zoozi:
Mul endalgi see mõte olnud Tiimarisse piiluda, lootused on suured! Just pisemaid ma tahakski... Qsti:
Nägin selliseid väiksemaid pudeleid korgiga Tiimaris.Võib olla on teie kandis ka:)Lähipäevail hakkan seda Arancellot tegema...ainult pudelitega on jama. :/ |
|
Zoozi Abikokk 2008-12-04 14:59:45 |
Qsti:
Need olid kuskil all riiulis, päris peidus. Nii et pidi otsima :)
Zoozi:
Mul endalgi see mõte olnud Tiimarisse piiluda, lootused on suured! Just pisemaid ma tahakski...Qsti:
Nägin selliseid väiksemaid pudeleid korgiga Tiimaris.Võib olla on teie kandis ka:)Lähipäevail hakkan seda Arancellot tegema...ainult pudelitega on jama. :/ |
|
Tziiki Abikokk 2008-12-05 10:07:23 |
vaatasin ka seda likööri retsepti, aga kas ma sain ikka õigesti aru, et võtad selle tavalise 40 kraadise viina ja siis sellele lisad vee ja suhkru segu? kas see liköör siis liiga lahja ei tule?
tean et mu itaallastest sõbrad kasutavad limoncello tegemiseks 95 kraadist alco purot... As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |