Tziiki Abikokk 2008-12-15 22:35:57 |
mina leidsin hästi huvitava retsepti - kodune kuuma šokolaadi pulber/segu.
Aga selle tegemisega on üks mure-seal nõutakse dutch process kakaod...
saan aru, et meie mark on ka seda tüüpi-aga meie mark pole ju lahustuv? kas seda ei pidanud mitte keetma? selline kakao, mis tassi põhja jääb ju ei sobiks antud joogi puhul...
oskab keegi nõu anda? :) As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Marju Abikokk 2008-12-16 15:50:02 |
Jätkates arancello teemat ja pudeliteemad, otsisin Tartust jällegi hoolega ja lõpuks Maximas sain aru, mida peab tegema, ostma selliseid odavad veiniäädikaid, need lihtsalt tühjaks kallama ja pudelid taaskasutusse laskma. Selline pudel: maksis umbes 34 krooni, aga olid ka väikese sangaga pudelid, mis maksid 29. Ja seal oli neid veel erinevaid 300 ml-500 ml, täitsa paras suurus. Tiimari 120 ml pudelid ikka liiiiiga väiksed :( kuigi muidu ideaalsed. | |
Zoozi Abikokk 2008-12-18 15:34:01 |
Tegime see aasta laste kasvatajatele ka väikesesed söödavad kingikotid - tikritšatni ja madeleine minikoogikesed (apelsiniõliga ja rohelise teega) | |
Zoozi Abikokk 2008-12-21 17:56:40 |
Sai äiapapale ka kingitus tehtud :) Kingikotti läheb laimiga marineeritud heeringas (nägi purgis hästi kena välja), marineeritud juust oliividega ja piprane sinep, mida mees sõi lusikaga kohe, nii hea oli. | |
Marju Abikokk 2008-12-27 23:33:33 |
Kingid saidki valmis ja kingitud ka - arancello (bbcgoodfood), kooreliköör (bbcgoodfood), küpsisesegu purgis (Qsti blog) ja muffinid purgis (bbcgoodfood). Ainult muffinid jäid endal katsetamata, eks ma loodan siin, et tulevad head. | |
Qsti Abikokk 2008-12-30 15:21:38 |
Marju, nii kenad kingitused, päkapikk pildil on ka asjalik ja armas. | |
Marju Abikokk 2008-12-30 20:55:46 |
Qsti:
Aitäh, Qsti! Kuidas sul arancelloga läks? Ma lisasin enne "villimist" veel veidi sidrunist pigistatud mahla, andis väheke eluvaimu juurde joogile. Marju, nii kenad kingitused, päkapikk pildil on ka asjalik ja armas. |
|
Kätrin Abikokk 2008-12-31 00:38:32 |
Panin eile seisma kaks pudelikest: ühes on kaks vaniljekauna koos viinaga- loodan, et õnnestub ise vanilje-essentsi teha. Teises on õli sees leos pisikesed piprakaunad ja piri-piri. Tulemuseks loodan tšilli-õli saada. :) Miks ma selle siia postitasin on see, et neist oleks saanud imelised jõulukingid sõpradele. Nii ilusad näevad välja. Panen vist kohe järgmisteks pühadeks hakkama :D:D:D | |
Spidur Abikokk 2008-12-31 09:42:36 |
väikestest nunnudest pudelitest rääkides, siis meenub viimane farwelli külastus, kus olid müügil need õli/äädika pudelid. koduleht väidab, et hind on 11.50 ja 26 cl on maht. | |
Kätrin Abikokk 2008-12-31 12:24:43 |
Spidur:
Kas sinna farwellisse tohib eraisikuna lihtsalt kohale minna ja saab asju osta? Ma juba olen lugenud, et sealt saab cannelle vorme, kuid ei tuvastanud kodulehelt, kuidas ostung seal käib.
väikestest nunnudest pudelitest rääkides, siis meenub viimane farwelli külastus, kus olid müügil need õli/äädika pudelid. koduleht väidab, et hind on 11.50 ja 26 cl on maht. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |