Blondie Abikokk 2011-12-07 17:56:10 |
Mina olen madalaid karpe ostnud Tiimarist, pole väga kallid ka olnud. Lemmikud on õhukesest vineerist karbid, neid on lihtne ka ise dekoreerida, aga on ka papist karpe olnud. Siidipaberit saab samuti sealt kõige kindlamalt enamasti. Isiklik uus lemmik pakkimiseks on tsellofaan (seda siis karbi asemel ja põhiliselt küpsiste osas), viimati ostsin Jyskist 0,79€. | |
Karolin Abikokk 2011-12-08 19:51:25 |
Mind huvitaks ka see küsimus, tahaksin see aasta kommikesi-trühvleid kingituseks meisterdada. :) Ma ise vaatasin ka ühest Tiimarist, aga ei näinud seal enda arust mingeid häid karpe - ju oli siis nii väike pood vms. Aga Annne mainitud Zelluloosi soovitaks ma ise ka, viimati käisin seal sügisel ja siis hakkasid kohe silma toredad erinevad karbikesed eri värvidega jne. Peakski minema ükspäev sinna ja korralikult üle vaatama, ei tohiks väga kallid ka olla. | |
Blondie Abikokk 2011-12-08 21:33:34 |
Tegelikult on neid karbikesi üsna lihtne ka ise teha ja saab erinevate paberitega mängida. Guugledades leiab päris palju õpetusi, nt http://www.do-it-yourself-gifts.com/gift-boxes.html või üks eriti "roheline" ja lihtsasti teostatav idee http://www.wikihow.com/Make-a-Gift-Box-out-of-a-Greeting-Card, mida saab ka tavalisele kartongile kohandada. Ise tehes on ka hinnavahe ostetuga võrreldes märkimisväärne. | |
Aet008 Kokaõpilane 2011-12-09 09:41:24 |
Mina vaatasin ka Tiimaris, kus oli valikus pm kaks karpi ning mitte kartongist vaid mingi tugevam materjal, poolplastik vms. Zelluloosi Paberpipood tundub päris huvitav olema, kodulehel neil ka mingi väike valik karpidest :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-12-16 10:28:23 |
Mul küsimus kõikidele trühvlimeistritele. Kas te kompvekkide šokolaadiga katmisel tempereerite šokolaadi ka või kastate lihtsalt sulašokolaadi sisse? | |
Eva Abikokk 2011-12-16 12:54:30 |
Pille:
Mina ei ole meister, aga kastan tempereeritud (sula)šokolaadi sisse.
Mul küsimus kõikidele trühvlimeistritele. Kas te kompvekkide šokolaadiga katmisel tempereerite šokolaadi ka või kastate lihtsalt sulašokolaadi sisse? |
|
Liisi Abikokk 2011-12-16 12:55:34 |
Pille:
Kastan lihtsalt sulašokolaadi sisse.
Mul küsimus kõikidele trühvlimeistritele. Kas te kompvekkide šokolaadiga katmisel tempereerite šokolaadi ka või kastate lihtsalt sulašokolaadi sisse? |
|
Ilse Abikokk 2011-12-16 13:10:58 |
Pille:
Ei ole sugugi teemasse, aga mina tempereerisin eile kliistrit;) Tapeedi panekul toimib vana ja hea kartulijahu kliister ikka kõikse paremini ja parima kliistri saab 65-68 kraadi juures:D
Lihtsalt see sõna tuli eile ka pähe kui termomeetriga kliistripottis sudisin:)
|
Minukiisu Abikokk 2012-03-09 20:53:22 |
kas valmis kommimassi ,kus pole šokolaadi sees ,saab ka sügavkülma panna? või tasuks nad enne pallikesteks veeretada ? kaua üldse säiliks selline mass ka tavalises külmikus? või ilmselt tuleks ise kõik need küsimused ise läbi teha ? :D | |
Liisi Abikokk 2012-12-13 14:38:46 |
Nami-Namist leitud tore kommiretsept - pähkli-puuviljatäidisega šokolaadikommid | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >> |