Nami-Nami Caesari kaste

Sellisel moel soovitab Nami-Nami retseptikogu valmistada armastatud Caesari salati kastet. Sobib nii Caesari salatile kui ka paljude teiste roogade valmistamiseks.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

1 toores munakollane VÕI

2 sl head majoneesi

0,5 Dijoni sinepit

1 sl sidrunimahla

1 küüslauguküüs

0,5 tl Worcesteri kastet

2-3 anšoovisefileed

4-5 sl külmpressitud oliiviõli

soola ja musta pipart

25 g riivitud Parmesani juustu

Valmistamine

Selleks haki küüslauk ja anšoovisefilee hästi peeneks (või peenesta uhmris).

Lisa toores munarebu või majonees, Dijoni sinep, sidrunimahl ja Worcesteri kaste ning vispelda kaste ühtlaseks.

Nirista vähehaaval juurde oliiviõli, kastet vispliga segades. Sega juurde riivitud juust. Maitsesta soola ja pipraga.

Kasuta nendes retseptides:

Märkused:

  • Õige Caesari kaste käib loomulikult värske munakollasega. Kui Sa pelgad miskipärast toore muna kasutamist, siis kasuta majoneesi - see aitab kastme emulsifitseerumisele kaasa.
LISA KOMMENTAAR