Kaardiväekotletid e. hakkšnitslid rohke sibulaga

Vene köögist pärit riivsaias paneeritud hakkšnitslid, kus kotletitainas on nii veise- kui ka seahakkliha, lisaks rohkelt sibulat.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

Kotletid:

800 g (kodust) hakkliha

2-3 suurt sibulat

praadimiseks õli

2 muna

1 tl kuivatatud või 1 sl värsket peterselli

soola ja musta pipart

1-2 sl nisujahu

Paneerimiseks:

riivsaia

Praadimiseks:

õli

Valmistamine

Koori ja haki sibulad peeneks. Prae sibulad õlis klaasjaks, lase veidi jahtuda.

Sega kausis hakkliha, praetud sibulad, muna, jahu ja maitseained.

Vormi hakkmassist 12 suurt ja paksu hakkšnitslit. Aseta valmisvormitud lihapätsid alusele, kata toidukilega ning pane paariks tunniks külmkappi tahenema.

Veereta hakkšnitsleid riivsaias ning prae pannil kuumas õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks.

Kõrvale sobib nt koore- või sinepikaste, kartulipuder või keedetud kartulid. Hakitud roheline sibul ka muidugi.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 01.04.2017 18:08

Väga maitsvad!

kokaplika
postitatud 01.05.2018 15:54

Lihtne valmistada ja väga maitsvad