Salme Masso retseptiidee.
500 g ise tehtud pelmeene või 350 g pakk külmutatud Pealinna pelmeene
keetmiseks vett
150-200 g juustu
vormi määrimiseks võid
Keeda pelmeenid ja nõruta. Määri laiema põhjaga ahjuvorm võiga. Pane keedetud pelmeenid ühe kihina vormi, puista peale riivitud juust.
Küpseta keskmises kuumuses 10-15 minutit, kuni juust on sulanud ja toit pealt helepruun. Anna sama nõuga kohe lauale.
Juurde sobib pohlasalat, porgandi-jõhvika või peedi-mustrõika toorsalat või muud magushapud salatid.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Mina vürtsitaks mõne meeldiva maitseainega. Muidu on veidi igav. Aga salatiga koos iseenesest hea.
Mul oli hea tugevamaitseline juust ja isetehtud pelmeenid - lapsed sõid ja nõudsid lisa! Lihtne ja maitsev.
Olen teinud ja väga hea :)
Juustuga üleküpsetatud pelmeenid
Salme Masso retseptiidee.