400 g lehttainast
250 g külmutatud spinatit
2 küüslauguküünt
võid
2 dl riivitud mozzarella juustu (mitte pühvlimozzarellat)
1 dl Arla Kesella kodujuustu
1 tl soola
soola ja musta pipart
1 tl jahvatatud vürtsköömneid
1 muna
Rulli lehttainas lauale ja lõika 8 cm ruutudeks.
Sulata spinat ja pressi liigne vesi minema. Prae koos purustatud küüslauguga võis. Võta pann tulelt ja lase veidi jahtuda.
Lisa juust, toorjuust, sool, pipar ja vürtsköömned.
Pane veidi täidist igale tainaruudule ja murra kolmnurkseks pirukaks. Määri munaga ja küpseta 225-kraadise ahju keskosas 15 minutit. Serveeri araabiapärasel selvelaual koos baklažaanipüree, fetajuustuga porgandisalati, minikebabide, hummuse, vürtsikate mandlite ja Aladdini kohupiimakoogiga.
Rootsi Arla retsept.
Ali Baba spinatipirukad