Ali Baba spinatipirukad

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

400 g lehttainast

250 g külmutatud spinatit

2 küüslauguküünt

võid

2 dl riivitud mozzarella juustu (mitte pühvlimozzarellat)

1 dl Arla Kesella kodujuustu

1 tl soola

soola ja musta pipart

1 tl jahvatatud vürtsköömneid

1 muna

Valmistamine

Rulli lehttainas lauale ja lõika 8 cm ruutudeks.

Sulata spinat ja pressi liigne vesi minema. Prae koos purustatud küüslauguga võis. Võta pann tulelt ja lase veidi jahtuda.

Lisa juust, toorjuust, sool, pipar ja vürtsköömned.

Pane veidi täidist igale tainaruudule ja murra kolmnurkseks pirukaks. Määri munaga ja küpseta 225-kraadise ahju keskosas 15 minutit.

Serveeri araabiapärasel selvelaual koos baklažaanipüree, fetajuustuga porgandisalati, minikebabide, hummuse, vürtsikate mandlite ja Aladdini kohupiimakoogiga.

Rootsi Arla retsept. 

LISA KOMMENTAAR