Hakklihapallid hapukoore ja tomatipüreega

Ahjus küpsetatud lihapallid.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 dl riivsaia

2 dl hapukoort

1 sibul

1 muna

1.5 tl soola

0.25 tl musta pipart

1 tl paprikapulbrit

2 sl kontsentreeritud tomatipastat

1 tl punet või pitsamaitseainet

500 g hakkliha

Valmistamine

Sega riivsai ja hapukoor, lase veidi paisuda. 

Lisa ülejäänud ained. Vormi laual hakkmassist rull ja lõika see võrdseteks osadeks. Veereta märgade käte abil pallikesed.

Prae pallid õlis või aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 225-kraadises ahjus 15 minutit.

Serveeri kartulipudru ja värske salatiga.

Retsept on Päevalehest. Pildid tegi Ilse.

LISA KOMMENTAAR

Tullia
postitatud 03.04.2010 13:47

Küpsetasin lihapalle ahjus. Tainas jääb üsna vedel, kuid lõpptulemus on maitsev ja mahlane.

Pille
postitatud 20.09.2016 16:35

Tullia saadetud foto:

JR
postitatud 19.01.2017 10:39

Panin riivsaia ca 100g mite 1dl. Siis jääb normaalne paksus

Mango
postitatud 18.05.2010 15:31

Esimesed hakklihapallid, mis mul tõesti õnnestusid. Jäid mahlased ja maitsvad.

Foo
postitatud 12.08.2012 23:34

Seni parimad lihapallid, mida olen teinud.

Ilse
postitatud 20.09.2016 20:47

Pehmed ja mahlased lihapallid. Maitsvad ka :)

JR
postitatud 19.01.2017 09:40

Panin riivsaia ca 100g mite 1dl. Siis jääb normaalne paksus

Kärt
postitatud 13.01.2019 19:30

Väga maitsvad :)!