Ahjus küpsetatud lihapallid.
1 dl riivsaia
2 dl hapukoort
1 sibul
1 muna
1.5 tl soola
0.25 tl musta pipart
1 tl paprikapulbrit
2 sl kontsentreeritud tomatipastat
1 tl punet või pitsamaitseainet
500 g hakkliha
Sega riivsai ja hapukoor, lase veidi paisuda.
Lisa ülejäänud ained. Vormi laual hakkmassist rull ja lõika see võrdseteks osadeks. Veereta märgade käte abil pallikesed.
Prae pallid õlis või aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 225-kraadises ahjus 15 minutit.
Serveeri kartulipudru ja värske salatiga. Retsept on Päevalehest. Pildid tegi Ilse.
Küpsetasin lihapalle ahjus. Tainas jääb üsna vedel, kuid lõpptulemus on maitsev ja mahlane.
Tullia saadetud foto:
Panin riivsaia ca 100g mite 1dl. Siis jääb normaalne paksus
Esimesed hakklihapallid, mis mul tõesti õnnestusid. Jäid mahlased ja maitsvad.
Seni parimad lihapallid, mida olen teinud.
Pehmed ja mahlased lihapallid. Maitsvad ka :)
Väga maitsvad :)!
Hakklihapallid hapukoore ja tomatipüreega
Ahjus küpsetatud lihapallid.