Indiahõnguline värskekapsa-hakklihahautis

Karri ja laimiga maitsestatud värskekapsa-hakklihahautis.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 sl ghee'd e. selitatud võid või oliiviõli

1 väiksem sibul

500 g sea-, lamba- või veisehakkliha

2 tl Madrase karripulbrit

soola ja musta pipart

1 väike kapsapea

0,5 laimi mahl

Valmistamine

Koori ja haki sibul. Lõika kapsas õhukesteks ribadeks. 

Kuumuta rasvaine suurel praepannil, lisa hakitud sibul ja prae tasasel kuumusel, kuni sibul on pehme ja klaasjas. 

Lisa pannile hakkliha. Kuumuta keskmisel kuumusel puulusikaga segades, kuni hakkliha pole enam roosakas. Siis lisa karripulber ja maitsesta soola-pipraga. 

Lisa kapsaribad, sega ja kata pann kaanega. Hauta 5-10 minutit, kuni kapsas on pehmenenud. Maitsesta laimimahlaga ja serveeri. 

Mugandatud nomnompaleo.com blogist.

LISA KOMMENTAAR

Kriibukraabu @ Perekool
postitatud 24.08.2014 16:24

Vürtsköömed annavad sellele hautisele eriti hea maigu man.