praadimiseks õli
400 g paneer-juustu (india juust)
1 tl koriandriseemneid
jupp peenelt hakitud ingverijuurt
1 hakitud sibul
4 hakitud suurt küpset tomatit
1.5 tl tšillipulbrit
1 tl lambaläätse seemneid
1 tl garam masalat
1 sl mett
Serveerimiseks:hakitud värsket koriandrit
väike jupp kooritud ingverijuurt peenikeste tikkudena
1 väike punane ja 1 väike roheline paprika väikeste kuubikutena
3 hakitud talisibulat
Kuumuta 1 cm õli suurel praepannil, prae paneer-juustukuubikud õlis ümberringi kuldseks. Tõsta köögipaberile nõrguma.
Kuumuta pannil 1 sl õli, lisa koriandriseemned, ingver, tšilli ja sibul ning prae tasasel tulel 8-10 minutit, kuni sibul on kuldne.
Lisa tomatid ja kuumuta veel 5 minutit, kuni tomatid pehmenevad.
Lisa muud vürtsid ja mesi, sega läbi ja hauta paar minutit.
Lisa paneeri-juustukuubikud ja sega läbi. Kuumuta paar minutit, siis lisa hakitud koriander ja peenestatud ingver.
Serveerimisel puista peale paprikakuubikud ja hakitud talisibul.
Retsept ilmus briti ajakirjas BBC Good Food (November 2003, Spiced paneer)
Vürtsikas paneer-juust
Briti koka Atul Kochari retsept. Vürtsikas india juust paneer sobib nii vegetaarseks pearoaks kui ka lisandiks muude toitude kõrvale.