3 muna
1 dl nisujahu
3 dl piima
Täidis:1 sl õli
1 sibul
450 g hakkliha
1 dl lihapuljongit
Peale:50 g riivitud juustu
Valmista pannkoogid. Klopi munad, lisa soola ja piim. Sega juurde jahu. Küpseta kuumas või-õlisegus õhukesed ülepannikoogid (arvesta 2 pannkooki inimese kohta).
Valmista täidis. Prae hakitud sibul õlis helekuldseks, lisa hakkliha ja pruunista. Lisa kuum vesi/puljong ja hauta, kuni vedelik on aurustunud (saad mahlasema täidise). Maitsesta.
Tõsta igale pannkoogile suur lusikatäis või kaks hakklihasegu. Keera pannkoogid rulli ning tõsta ahjupannile.
Puista peale riivitud juustu ning küpseta 200kraadises ahjus 5-7 minutit, kuni juust on sulanud.
Serveeri värske salatiga.
Retsept adapteeritud USAs 1976. a. välja antud kakskeelsest raamatust Eesti Kokaraamat/Estonian Cookbook. Veidi pikemalt on kirjutatud siin blogis. Pildi tegi kasutaja Marii T.
Eilsest jäi meil veidi hakkliha üle ja tahtsin midagi lihtsat. Valmisidki hakklihatäidisega pannkoogid. Kuna hakkliha oli vajaminevast vähem, lisasin täidisele veidi seeni. Ja juustuga ka ei koonerdanud. Aga pannkookide küpsetamine on mul endiselt vastukarva, selle retsepti juures saab need õnneks rulli keerata ja juust katab pealpool olevad puudujäägid välimuses :)
Väga head tulid. Külalised lubasidki homme jälle neid sööma tulla.
Nämma...selle retsepti järgi hakkan alati pannkooke tegema. Väga head!!!
Täidetud pannkoogid selle retsepti järgi aga mugandasin sisu. Minul läks sisuks veel paprika, tomat ja riis.
Täidetud pannkoogid 'Tule homme jälle'
Selliseid täidetud pannkooke tuntakse nii Läti kui ka Eesti köögis ka "Komm morgen wieder" nime all. Pannkoogid on nii maitsvad, et tahetakse järgmisel päeval jälle tulla :)