6 suurt muna
2 dl 35% rõõska koort
100 g peenelt riivitud parmesani või Västerbottensost® juustu
40 g hakitud rukolat e. põld-võõrkapsast või naati
tosin kirsstomatit
riivitud muskaatpähklit
näpuotsaga Cayenne'i pipart
soola ja musta pipart
Klopi munad rõõsa koorega lahti. Lisa riivitud parmesan ja hakitud rukola. Maitsesta. Kalla munasegu võitatud ahjuvormi, laota tomatid peale.
Küpseta 200kraadises ahjus kuni munasegu on hüübinud ja omlett on pealt kergelt pruunistunud.
Serveeri kohe, nt värske nisuleivaga.
Pildid tegid Ilse (kasutas naati) ja Martiina (kasutas rukolat).
oli hea
Ei olnud minu lemmik
Hexy, mis Sulle ei meeldinud? :)
Tõesti väga hea ja mugav hommikusöök, millega lähedasi üllatada. Mitmendat korda teen. Eriti hea võimalus ära kasutada karbiga või kotiga ostetud rukolalehti, kui neid on eelmisest päevast järele jäänud.
Mõnus!
Mõnus !
Väga mõnus, kerge teha. Tegin naadiga.
Täna hommikul just tegin, naadiga, lisasin veel shampinione ja sibulat, suurepärane hommikusöök!
Ma panen sinna veel riivitud sinihallitusjuustu või parmesani peale.
Toekas ahjuomlett kirsstomatitega ja rohelisega
Sellist toekat ja veidi pidulikumat omletti serveerib mu Londonis elav Austria sõbranna Johanna. Sobib hästi brunch-ile. Johanna kasutas rukolat, aga väga edukalt saab kasutada ka umbrohuna kasvavat naati!
Juustuks sobib näiteks rootslaste Västerbottensost®.