Toekas ahjuomlett kirsstomatitega ja rohelisega

Sellist toekat ja veidi pidulikumat omletti serveerib mu Londonis elav Austria sõbranna Johanna. Sobib hästi brunch-ile. Johanna kasutas rukolat, aga väga edukalt saab kasutada ka umbrohuna kasvavat naati!

Juustuks sobib näiteks rootslaste Västerbottensost®.

 

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
35 minutit
Käik
Hommikusöök
Lisategevused

Koostisosad

6 suurt muna

2 dl 35% rõõska koort

100 g peenelt riivitud parmesani või Västerbottensost® juustu

40 g hakitud rukolat e. põld-võõrkapsast või naati

tosin kirsstomatit

riivitud muskaatpähklit

näpuotsaga Cayenne'i pipart

soola ja musta pipart

Valmistamine

Klopi munad rõõsa koorega lahti. Lisa riivitud parmesan ja hakitud rukola. Maitsesta. Kalla munasegu võitatud ahjuvormi, laota tomatid peale.

Küpseta 200kraadises ahjus kuni munasegu on hüübinud ja omlett on pealt kergelt pruunistunud.

Serveeri kohe, nt värske nisuleivaga.

Pildid tegid Ilse (kasutas naati) ja Martiina (kasutas rukolat). 

LISA KOMMENTAAR

Suslik
postitatud 22.05.2008 11:45

oli hea

Hexy
postitatud 25.07.2010 15:41

Ei olnud minu lemmik

Pille
posted on 23.08.2016 21:02

Hexy, mis Sulle ei meeldinud? :)

netcat
postitatud 11.08.2010 14:36

Tõesti väga hea ja mugav hommikusöök, millega lähedasi üllatada. Mitmendat korda teen. Eriti hea võimalus ära kasutada karbiga või kotiga ostetud rukolalehti, kui neid on eelmisest päevast järele jäänud.

Martiina
postitatud 24.01.2016 17:54

Mõnus!

Ilse
postitatud 16.08.2016 18:24

Mõnus !

Marge Kikas
postitatud 13.05.2017 12:13

Väga mõnus, kerge teha. Tegin naadiga.