2 küpsetatud nahata kana rinnafileed või kintsuliha
2 suurt porgandit
0.5 suurt pikka kurki
6 talisibulat
1 punane paprika
200 g loputatud ja hakitud mungoa idandeid
85 g pestud ja hakitud vesikressi
väike kimp hakitud värsket münti või koriandrit
2 laimi mahl
1 sl heledat sojakastet
2 tl seesamiõli
Peenesta aedviljad köögikombainis või nn mandoliinlõikuriga või haki käsitsi tikkudeks. Rebi kanafileed ribadeks. Sega kõik salatiained kausis.
Sega kastmeained omavahel ning kalla salatile.
Toiteväärtus 1 portsjoni kohta: Energiat 200 kalorit KJ punkte: kogu salat 6,5 punkti, üks portsjon 1,5 punkti Retsept on pärit Becky Johnsoni raamatust "Pure Points 2" (Malaysian chicken salad), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.
Väga hea !
Malaisia kanasalat