Kalatäidisega tomatid

Kalakonserviga täidetud tomatid, mida võib süüa nii külma eelroana kui ka ahjus üleküpsetatult veidi toekama einena.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

tomatit

soola

musta pipart

karp naturaalset või õlis kalakonservi

keedetud muna

majoneesi

tilli või peterselli

soovi korral riivitud juustu

Valmistamine

Õõnesta tomatid, maitsesta soola ja pipraga.
Nõruta kalakonserv vedelikust ning tükelda kalatükid, sega hakitud munaga ja hõõru majoneesiga siledaks massiks. Maitsesta segu tilli või peterselliga ning täida tomatid saadud seguga.
Serveeri salatilehel eelroaks. Soovi korral võid sama täidisega tomateid ka ahjus küpsetada, raputades enne peale veidi riivjuustu.

Retsept ilmus ajalehes Postimees 20.9.97
LISA KOMMENTAAR