200 g karp tursamaksa
100 g väikesteks kuubikuteks hakitud kõvemat juustu
200 g keedetud Uncle Bens' riisi
100 g kooritud ja kuubikuteks hakitud kurki
100 g kooritud ja kuubikuteks hakitud tomatit
soola ja musta pipart
100 g kooritud krevette
100 g konservitud virsikuid
1 õun
Mona majoneesi
hapukoort
Tükelda kõik salatikomponendid väikesteks kuubikuteks ja sega majoneesi ning hapukoorega.
Juurde paku ahjus küpsetatud saiaviile, millele määri purustatud küüslauguga segatud oliivõli.
Retsept on TV3 Hommikuköögi saatest. Pildi tegi ZOOZI.
Mehele nii maitses, pidavat olema hirmus hea.
Ma millegipärast arvasin, kohe, et kui niipalju erinevaid komponente on, siis sest head nahka ei tule. Ja nii oligi: sündis küll süüa, aga tursamaksa salatiks nimetada ei oskaks teda küll- nagu ma ka arvasin, ei tundnud seal õieti ühtegi maitset. Sorry, aga maitsed on erinevad!
Olen seda kunagi teinud ja retsepti suutnud ära kaotada, tore et üles leidsin, sest tegemist on väga hea salatiga mida nii lihtsalt ei unusta.
Tursamaksasalat
Kui klassikaline tursamaksasalat on üsna väheste komponentidega, siis siin on üks veidi külluslikum variant.