Tursamaksasalat

Kui klassikaline tursamaksasalat on üsna väheste komponentidega, siis siin on üks veidi külluslikum variant.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

200 g karp tursamaksa

100 g väikesteks kuubikuteks hakitud kõvemat juustu

200 g keedetud Uncle Bens' riisi

100 g kooritud ja kuubikuteks hakitud kurki

100 g kooritud ja kuubikuteks hakitud tomatit

tilli

peterselli

soola ja musta pipart

100 g kooritud krevette

100 g konservitud virsikuid

1 õun

marineeritud kõrvitsat

Mona majoneesi

hapukoort

Valmistamine

Tükelda kõik salatikomponendid väikesteks kuubikuteks ja sega majoneesi ning hapukoorega.

Juurde paku ahjus küpsetatud saiaviile, millele määri purustatud küüslauguga segatud oliivõli.

Retsept on TV3 Hommikuköögi saatest. Pildi tegi ZOOZI.

LISA KOMMENTAAR

Zoozi
postitatud 23.10.2009 07:24

Mehele nii maitses, pidavat olema hirmus hea.

Simsalabim
postitatud 30.04.2013 08:34

Ma millegipärast arvasin, kohe, et kui niipalju erinevaid komponente on, siis sest head nahka ei tule. Ja nii oligi: sündis küll süüa, aga tursamaksa salatiks nimetada ei oskaks teda küll- nagu ma ka arvasin, ei tundnud seal õieti ühtegi maitset. Sorry, aga maitsed on erinevad!

Mari
postitatud 06.04.2014 16:57

Olen seda kunagi teinud ja retsepti suutnud ära kaotada, tore et üles leidsin, sest tegemist on väga hea salatiga mida nii lihtsalt ei unusta.