Lindströmi muffinid

Pikantse maitsega peedi-hakklihapätsid, mida küpsetatakse (silikoonist) muffinivormides.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
35 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

300 g hakkliha

0.75 dl piima

0.5 dl riivsaia

1 muna

0.5 dl hakitud sibulat

100-150 g marineeritud peeti

1 hakitud küüslauguküüs

1 tl sinepipulbrit või sinepit

1 tl paprikapulbrit

0.5 tl jahvatatud vürtspipart

1 tl kuivatatud basiilikut

soola ja musta pipart

Valmistamine

Sega kausis piim ja riivsai, lase veidi paisuda. Lisa sibul, muna, riivitud peet, hakkliha ja maitseained. Sega hakkmass ühtlaseks.

Vormi hakkmass 10-12 palliks ning aseta need võitatud muffinivormidesse. Küpseta 200kraadise ahju allosas 25-30 minutit.

Serveeri mädarõika-hapukoorekastme ja värske salatiga.

Idee on K-Marketist, pildi tegi Kaare.

LISA KOMMENTAAR

R.
postitatud 25.01.2009 18:16

väga mõnusad pätsid jäävad. muffinivormi kasutamine on hea mõte, teen seda teinekordki teiste kotlettidega... on vähem jändamist praadimise ja keeramise ja peale passimisega. ja vormis ei lagune laiali ka. ah ja seda ka, et ma kasutasin keedetud peeti - 2 peeti riivisin.

Kaare
postitatud 15.10.2015 19:50

Väga mõnusad! Ja tõesti, muffinipann on igasuguste kotlettide tegemiseks äärmiselt mugav variant. Kasutan sagedasti.

Kaare
postitatud 15.10.2015 19:51

Kasutan tavalist metallist muffinivormi. Kuna hakkliha on tavaliselt rasvane, siis pole vormi vaja ka määrida.