Porru-kalmaarisalat

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

300 g porrut

300 g kalmaari

2 haput õuna või 1 hapukurk

100 g juustu

1 keedetud muna

100 g majoneesi

100 g 10% rõõska koort

soovi korral 1 tl sinepit või vürtsikastet

hakitud tilli

ja peterselli

Valmistamine

Lõika porru ketasteks ja keeda soolaga maitsestatud vees 3 minutit.
Keeda kalmaari 5 minutit, lõika kuubikuteks ja jahuta.
Riivi koorimata õunad jämedal riivil, lõika juust ja muna ribadeks.
Pane toiduained kaussi ja vala üle maitsestatud majoneesi-koore seguga. Kaunista munalõikude ja maitserohelisega.
LISA KOMMENTAAR