Vorstivormiroog on heaks vahelduseks lõuna- või õhtulauale. Eriti hea on see koos tomati või mõne muu toorsalatiga.
margariini
5-6 keedetud kartulit
2 sibulat
30 g juursellerit
200 g keeduvorsti või viinerit
3 muna
4 dl piima
1 tl soola
musta pipart
2-3 tomatit
2 dl riivitud juustu
Sulata margariin 20-30cm ahjuvormis.
Lõika kartulid tükkideks. Puhasta ja haki sibul ja juurseller. Tükelda vorst. Aseta kõik vormi ning küpseta 8-10 minutit 225-kraadises ahjus.
Samal ajal vahusta munad piimaga, maitsesta soola ja pipraga. Vala munasegu vormi.
Lõika tomatid paksudeks viiludeks ja vajuta vormi. Puista peale riivjuustu.
Küpseta 200-kraadises ahjus 25 minutit, kuni muna on hüübinud ja vorm pealt kuldpruun. Pereköögi retsept (september 1995). Pildi tegi KIILIKE, kes kasutas roa valmistamiseks viinereid.
tegin viineritega aga muidu täitsa sama. Kui lapsed sööks juursellerit siis oleks kõigile meeldinud ;)
Vorstivormiroog
Vorstivormiroog on heaks vahelduseks lõuna- või õhtulauale. Eriti hea on see koos tomati või mõne muu toorsalatiga.