Verivorsti bruschetta

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

pikka saia

toorjuustu

verivorsti

suitsutatud peekonit

tšatnit või sibulamoosi

Valmistamine

Lõika peekon ribadeks, sai ja verivorstid (nt Maks & Moorits Memme verivorst) viiludeks.

Prae kõik komponendid pannil krõbedaks.

Määri saiaviiluledele toorjuustu ning lao peale praetud verivorstiviilud, peekoniribad ja lusikatäis meelepärast tšatnit.

Serveeri kohe!

Nami-Nami soovitab kasutada Maks & Moorits Memme verivorsti, mis kuulutati 2022. a parimaks verivorstiks:

Loe veel:

Retsepti koostas ja pildi tegi Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 07.12.2023 14:48

Lihtne, aga maitsev! Kasutasin ise tehtud tšilli-virsikumoosi peal, väga maitsev oli sellise magusa-vürtsika kooslusega.