Crostini marineeritud kõrvitsaga

Marineeritud kõrvits annab nendele krõbesaiaga (crostini) suupistetele väga jõuluse maitse.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

viilutatud saia

marineeritud kõrvitsat (nt Salvest)

Gourmet Club kõrvitsa-sinepi kreemjuustu

jõhvikaid

röstitud kõrvitsaseemneid

Valmistamine

Rösti saiaviilud kuldseks, aseta serveerimisalusele.

Määri igale saiale lusikatäis Gourmet Club kõrvitsa-sinepi kreemjuustu, kata marinaadist nõrtutatud ja soovi korral väiksemateks kuubikuteks lõigatud kõrvitsaga.

Puista peale jõhvikaid ning hakitud röstitud kõrvitsaseemneid. Serveeri kohe.

Kasutatud tooted:

Nipid ja soovitused:

Loe veel:

Foto: Nami-Nami toimetaja Kaare Sova, stilistika: Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 11.12.2019 08:25

Abikaasa ainult mõmises ja pistis suurema osa nahka! Mulle maitses ka :)

Merx
postitatud 15.12.2019 12:30

Väga huvitav idee. Ma olen seni lihtsalt jõuluprae kõrvale kõrvitsat pannud, muud pole osanud teha.