Tee puuviljadega potisaiast pühade ajal suupistelauale crostini-suupisteid.
Nami-Nami kuivatatud puuviljadega potisaia või juuretisesaia või või pikka saia
praadimiseks võid
mandariinisektoreid
Brie'd või muud valgehallitusjuustu
Parma sinki (Prosciutto di Parma/Prosciutto crudo)
granaatõunaseemneid
palsamiäädikakreemi
rukolalehti
Lõika potisaiast või juuretisesaiast u 1 cm paksused viilud.
Lõika saiaviilud pooleks ja prae pannil või sees mõlemalt poolt krõbedaks.
Pane saiad serveerimisalusele ja tõsta igale saiapoolikule juustuviil, singiviil, mandariini sektor, granaatõunaseemneid ja paar rukolalehte.
Nirista peale palsamiäädikakreemi. Serveeri kohe.
Seda sööks veel ja veel ja veel ... Sobib suurepäraselt külalistele pakkumiseks!
Jõulucrostini
Tee puuviljadega potisaiast pühade ajal suupistelauale crostini-suupisteid.