500 g keedetud tatratangu (valmiskaal)
250 g hakitud maasinki või keeduvorsti
0,5 hakitud pikka kurki
1 hakitud sibul
1 keedetud muna
1 hakitud soolakurk või marineeritud kurk
Salatikaste:200 g hapukoort
200 g majoneesi
soola ja musta pipart
hakitud värsket tilli
Lisa keedetud tatrale kuubikuteks hakitud kurki, sibulat, vorsti/sinki, muna vms.
Sega majonees ja hapukoor, maitsesta ja sega tatrasalati hulka.
Retsept on Nami-Namis juba ammu ja testitud ka, konkreetsed kogused spikerdasime aga siit artiklist. Pildi tegi Nami-Nami kasutaja Sonera.
Väga maitsev salat. Mina panin salatisse Võro Õllemops juustuga, sobis küll.
Väga maitsev salat! ☺
Miskit jäi salatist puudu. Võib-olla peaks olema vorst vürtsikas, algkoosseisus üsna maitsetu. Ise lisasin veel riivjuustu ja hapukoort ei pannud üldse. Kahjuks tuli pool salatist ära visata, sest jäi lihtsalt seisma ja keegi süüa ei soovinud.
Võibolla, kui oleksid riivjuustu välja jätnud ning hapukoore siiski lisanud ja teinud retsepti järgi oleks see salat ära ka söödud.
Väga hea ära kasutada lõunassöögist ülejäänud tatratangu. Umbes 200 g jäi, loomulikult vähendasin ka retseptis antud koguseid ja sain õhtusöögiks imehea salati.
Tatra-singisalat
Selline lihtne tatrasalat sobib näiteks kartulisalatit asendama või täiendama.
Salat on maitsvaim valmistamise päeval!