Confetti Spaghetti ehk värvikirev spagetivorm

USA retsept

Kogus
kaheteistkümnele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

450 g spagette

680 g veisehakkliha

1 roheline paprika

1 sibul

400 g purk konservitud purustatud tomateid

225 g tomatikastet

1 sl pruuni suhkrut

1 tl soola

1 tl tšillipulbrit

0,5 tl musta pipart

0,25 tl küüslaugupulbrit

näpuotsaga Cayenne'i pipart

1,8 dl riivitud Cheddari juustu või muud riivitud juustu

Valmistamine

Kuumuta ahi 180°C. 

Haki roheline paprika ja sibul. Keeda spagetid soolaga maitsestatud vees vastavalt pakendi juhistele. 

Prae suurel praepannil hakkliha, paprika ja sibul läbi, kuni liha on pruunistunud. Kui pannile on tekkinud palju vedelikku, siis nõruta see. 

Lisa pannile purustatud tomatid ja tomatikaste, pruun suhkur, sool, tšillipulber, must pipar, küüslaugupulber ja cayenne. Sega, kuumuta läbi. 

Kurna keedetud spagetid, sega hakklihasegu hulka. 

Määri 23 cm x 33 cm ahjuvorm kergelt õliga, kalla spageti-hakklihasegu vormi. Küpseta 180-kraadises ahjus 30 minutit.

Võta ahjust välja, puista peale riivitud juust. küpseta veel 5 minutit, kuni juust on sulanud.

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR