450 g spagette
680 g veisehakkliha
1 roheline paprika
1 sibul
400 g purk konservitud purustatud tomateid
225 g tomatikastet
1 sl pruuni suhkrut
1 tl soola
1 tl tšillipulbrit
0,5 tl musta pipart
0,25 tl küüslaugupulbrit
näpuotsaga Cayenne'i pipart
1,8 dl riivitud Cheddari juustu või muud riivitud juustu
Kuumuta ahi 180°C.
Haki roheline paprika ja sibul. Keeda spagetid soolaga maitsestatud vees vastavalt pakendi juhistele.
Prae suurel praepannil hakkliha, paprika ja sibul läbi, kuni liha on pruunistunud. Kui pannile on tekkinud palju vedelikku, siis nõruta see.
Lisa pannile purustatud tomatid ja tomatikaste, pruun suhkur, sool, tšillipulber, must pipar, küüslaugupulber ja cayenne. Sega, kuumuta läbi.
Kurna keedetud spagetid, sega hakklihasegu hulka.
Määri 23 cm x 33 cm ahjuvorm kergelt õliga, kalla spageti-hakklihasegu vormi. Küpseta 180-kraadises ahjus 30 minutit.
Võta ahjust välja, puista peale riivitud juust. küpseta veel 5 minutit, kuni juust on sulanud.
Retsept siit.
Confetti Spaghetti ehk värvikirev spagetivorm
USA retsept