Vorstivorm kurgisalatiga

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

600 g saledamat keeduvorsti või rõngasvorsti

Dijoni sinepit

1 sibul

2 dl crème fraîche'i

1,5 dl kohvikoort või toidukoort

1 dl magusat tšillikastet

1 dl marineeritud kurgisalatit (Boston-gurka)

soola ja musta pipart

hakitud peterselli

riivitud juustu

Valmistamine

Kuumuta ahi 200 C. 

Koori sibul, lõika pikuti pooleks ja seejärel õhukesteks viiludeks. Eemalda vorstilt kest ja lõika vorst viiludeks. 

Määri igale vorstiviilule veidi sinepit, siis tõsta vorstiviilud ning sibulaviilud ahjuvormi. 

Sega crème fraiche, rõõsk koor ja tšillikaste potis omavahel. Kuumuta keemiseni, siis maitsesta soola-pipraga. Tõsta pott tulelt, sega juurde kurgisalat ja petersell. Kalla kaste vorstiviiludele, puista peale riivitud juust.

Küpseta 20 minutit. Serveeri nt kartulipudru ja värske salatiga. 

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR