Uhke jõuluburger

Iga burksisõbra unistus, vähemalt pühadeperioodil :)

Kogus
neljale
Valmistusviis
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

4 burgerikuklit

130 g Camembert juustu

jõhvikakastet

soovi korral jõhvikasinepit

rohelisi salatilehti

Kalkunikotletid:

450 g hakitud kalkuni kintsuliha

1 väike sibul

2 tl hakitud värsket rosmariini

0,5 tl kuivatatud salveid

soola ja musta pipart

Valmistamine

Valmista kalkunikotletid. Haki sibul peenelt ja kuumuta pannil kergelt läbi. Sega sibul ja maitseained hakitud kalkuni kintsuliha hulka.

Vormi hakkmassist 4 kotletti ja küpseta neid kuuma grilli all või pannil võis u 5 minutit mõlemalt poolt. Tõsta pann tulelt ja aseta igale kotletile juustuviil.

Lõika kuklid pooleks. Soojenda neid ahjus või grillil. Kui soovid, määri alumisele kuklipoolele jõhvikasinepit. Tõsta peale salailehed, juustuga kalkunikotlet, jõhvikakaste ning kata teise kuklipoolega.

Nipid ja soovitused:

Loe veel:

Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova, idee on siit.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 10.12.2018 11:43

Camembert sobib siia vahele väga hästi!

Martiina
postitatud 20.12.2018 09:19

Hea maitsekooslus!