Tex-Mex köögist pärit suupiste. Veiselihana sobib siin hästi kasutada nn strooganoviribasid.
400 g veiseliharibasid (strooganoviribad)
1 pakk Burrito maitseainesegu (u 25-30 g)
1 paprika ribadena
1 pakk nisutortiljasid
tükilist salsa-kastet või taco-kastet
1 sl võid või õli
rohelist salatit - nt
jääsalatit või frillice-salatit
viilutatud tomatit
riivjuustu
guacamole't või avokaadokreemi
Pruunista liharibad õlis. Lisa Burrito-maitseainesegu ja paprika. Sega läbi ja kuumuta 2-3 minutit ilma kaaneta.
Soojenda tortiljad, tõsta liha tortiljadele.
Täida lisandite ja Taco või Salsa kastmega. Voldi burritona kokku (voldi tortilja küljed keskele, siis alumine ots peale).
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Burrito veiselihaga
Tex-Mex köögist pärit suupiste. Veiselihana sobib siin hästi kasutada nn strooganoviribasid.