Burrito veiselihaga

Tex-Mex köögist pärit suupiste. Veiselihana sobib siin hästi kasutada nn strooganoviribasid.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

400 g veiseliharibasid (strooganoviribad)

1 pakk Burrito maitseainesegu (u 25-30 g)

1 paprika ribadena

1 pakk nisutortiljasid

tükilist salsa-kastet või taco-kastet

1 sl võid või õli

Lisandid:

rohelist salatit - nt

jääsalatit või frillice-salatit

viilutatud tomatit

riivjuustu

guacamole't või avokaadokreemi

Valmistamine

Pruunista liharibad õlis. Lisa Burrito-maitseainesegu ja paprika. Sega läbi ja kuumuta 2-3 minutit ilma kaaneta. 

Soojenda tortiljad, tõsta liha tortiljadele. 

Täida lisandite ja Taco või Salsa kastmega. Voldi burritona kokku (voldi tortilja küljed keskele, siis alumine ots peale). 

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR