Täidetud hakkliharull

Hakkliharullile annavad värvi paprika, juust ja seened.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 kg hakkliha

2 hakitud sibulat

1 purustatud küüslauguküüs

2 dl piima

soola ja musta pipart

õli

Täidis:

250-300 g juustu

2 paprikat

šampinjone või mahedamaitselisi seeni

Valmistamine

Sega hakkliha piima, sibula, küüslaugu ja maitseainetega. Rulli hakklihamass küpsetuspaberil 1 cm paksuseks.

Puista šampinjonid, riivitud juust ja tükeldatud paprika hakklihale. Keera küpsetuspaberi abil liha ettevaatlikult koos täidisega rulli. Määri hakkliharull pealt õliga.

Küpseta 200-kraadises ahjus 50 minutit.

Pereköögi retsept (mai 1998, Triibuliseks rullitud hakkliha), pildi tegi PISI-PISI.

LISA KOMMENTAAR