Rohke peterselliga maitsestatud, ent muidu üsna mahedamaitselisi lihapalle võib küpsetada nii ahjus, grillida vardasse lükitult süte kohal kui ka rohkes õlis praadida.
Serveeri kuumalt, soojalt või toatemperatuuril, lisandiks tomatikaste.
Liibanoni 7-vürtsisegu “täpne” retsept sõltub kokast, aga enamasti sisaldab see musta ja valget pipart, kaneeli, vürtspipart, nelki, muskaatpähklit ja koriandriseemneid.
kuna meil lihunikul polnud lambaliha tol päeval, siis lasin tüki veist endale ära hakkida, ja tulid ka väga hääd lihapallid välja. riputasime lahke käega kuivatet koriandrit peale (no värsket siin ei müüda) ja see kah mõnus oli.
Liibanoni hakklihapallid kefta
Rohke peterselliga maitsestatud, ent muidu üsna mahedamaitselisi lihapalle võib küpsetada nii ahjus, grillida vardasse lükitult süte kohal kui ka rohkes õlis praadida.
Serveeri kuumalt, soojalt või toatemperatuuril, lisandiks tomatikaste.