Vardaliha ehk kebab lisanditega

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g veise- või lamba- hakkliha

1 hakitud sibul

500 g värsket kartulit

basiilikut

köömneid

estragoni

hakitud münti

soola ja musta pipart

värsket kurki

värsket tomatit

hapukoort

1 purustatud küüslauguküüs

lavašši

Valmistamine

Sega hakkliha peenestatud sibula ja maitseainetega. Mätsi segu vees leotatud puuvarraste ümber. 

Grilli kebabe ahjus umbes 15 minutit.

Keeda kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Nõruta ja puista peale hakitud maitserohelist. 

Riivi värske kurk jämedalt, sega tomatitükkide, purustatud küüslaugu ja hapukoorega salatiks. 

Serveeri, juurde paku lavašši.

Retsept ilmus Eesti Päevalehes. 

LISA KOMMENTAAR