Veisehakklihast tomatimahla, sinepi ja Worcesteri kastmega maitsestatud pätsid.
500 g veisehakkliha
1 sl hakitud peterselli
0.25 tl musta pipart
1 muna
2 sl hakitud sibulat
2 tl sinepit
1 tl soola
4 sl riivsaia
2 dl tomatimahla või tomatipüreed (passata)
2 tl Worcesteri kastet
1 tl sinepit
Sega kõik ained, vormi hakkmassist 4 piklikku pätsi ja aseta sügavasse ahjuvormi.
Maitsesta tomatimahl sinepi ja Worcesteri kastmega, määri lihapätse seguga.
Küpseta mõõduka kuumusega ahjus 35-40 minutit, niisutades lihapätse aeg-ajalt pannivedelikuga. Retsept on mugandatud raamatust "Saledaks saada, saledaks jääda". Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.
Täitsa mõnusad tulid. Kõrvale sobis hästi ingveri-porgandisalat ja maisisalat (mõlemad retseptid Nami-Namis)
Koogikata saadetud foto:
Maitsev tomatine päts sai! Sobisid pasta juurde hästi.
Väga maitsev!
Lihapätsid
Veisehakklihast tomatimahla, sinepi ja Worcesteri kastmega maitsestatud pätsid.