Lihapätsid

Veisehakklihast tomatimahla, sinepi ja Worcesteri kastmega maitsestatud pätsid.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g veisehakkliha

1 sl hakitud peterselli

0.25 tl musta pipart

1 muna

2 sl hakitud sibulat

2 tl sinepit

1 tl soola

4 sl riivsaia

Määrimiseks:

2 dl tomatimahla või tomatipüreed (passata)

2 tl Worcesteri kastet

1 tl sinepit

Valmistamine

Sega kõik ained, vormi hakkmassist 4 piklikku pätsi ja aseta sügavasse ahjuvormi.

Maitsesta tomatimahl sinepi ja Worcesteri kastmega, määri lihapätse seguga.

Küpseta mõõduka kuumusega ahjus 35-40 minutit, niisutades lihapätse aeg-ajalt pannivedelikuga.

Retsept on mugandatud raamatust "Saledaks saada, saledaks jääda". Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.

LISA KOMMENTAAR

Koogi Kata
postitatud 06.05.2010 02:32

Täitsa mõnusad tulid. Kõrvale sobis hästi ingveri-porgandisalat ja maisisalat (mõlemad retseptid Nami-Namis)

Pille
postitatud 26.12.2017 14:14

Koogikata saadetud foto:

Ilse
postitatud 26.12.2017 14:46

Maitsev tomatine päts sai! Sobisid pasta juurde hästi.

Tiina
postitatud 07.01.2019 15:10

Väga maitsev!