Peeter Kardi retsept.
1 tuunikalakonserv
1 värske kurk
3 keedetud muna
4 sl majoneesi
oliive
hakitud tilli
soola ja valget pipart
karripulbrit
lehtsalatit
Koori kurk ja haki väikesteks tükkideks. Tükelda tuunikala.
Haki 2 muna, sega kala ja majoneesiga. Maitsesta soola, pipra ja karriga.
Aseta salat pestud lehtsalati lehtedele, kaunista kurgi, oliivide, tilli ja munaviiludega.
Retsept on Peeter Kardi raamatust "Salateid ja suupisteid" (1991). Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Selline tavaline,ei midagi erilist salat.
Zoozi saadetud foto ka:
Imehea! Kuna lehtsalatit oli vähe, lisasin idusid.
Olen teinud seda väikeste muudatustega võileiva katteks.
Tuunikalasalat kurgi ja munaga
Peeter Kardi retsept.