Tuunikalasalat kurgi ja munaga

Peeter Kardi retsept.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 tuunikalakonserv

1 värske kurk

3 keedetud muna

4 sl majoneesi

oliive

hakitud tilli

soola ja valget pipart

karripulbrit

lehtsalatit

Valmistamine

Koori kurk ja haki väikesteks tükkideks. Tükelda tuunikala.

Haki 2 muna, sega kala ja majoneesiga. Maitsesta soola, pipra ja karriga.

Aseta salat pestud lehtsalati lehtedele, kaunista kurgi, oliivide, tilli ja munaviiludega.

Loe veel:

Retsept on Peeter Kardi raamatust "Salateid ja suupisteid" (1991). Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 06.11.2010 19:48

Selline tavaline,ei midagi erilist salat.

Pille
postitatud 31.05.2023 11:03

Zoozi saadetud foto ka:

Mia
postitatud 13.03.2015 18:17

Imehea! Kuna lehtsalatit oli vähe, lisasin idusid.

Roosi
postitatud 04.11.2016 07:44

Olen teinud seda väikeste muudatustega võileiva katteks.