Vene köögist pärit supp, mis saab oma hapuka maitse hapukurgist.
Moskva rassolnikut võib valmistatada vegetaarsena, liha- või kanapuljongiga, kodulindude rupsidega ja neerudega. Siin on vegetaarne variant.
Tükelda sibulad, kuumuta võis. Tükelda peterselli- ja sellerijuur, pane keevasse puljongisse või soolaga maitsestatud vette keema.
Tükelda oblikad ja spinatid, lisa supile 5-10 minutit enne keetmise lõpetamist.
Sega kuum piim peene joana munakollase hulka, seejärel kuumuta segu nõrgal tulel või kuumaveevannis tihenemiseni ja kurna. Segu ei tohi keeda!
Saadud munasegu lisa supile enne lauale andmist. Peale puista hakitud tilli või peterselli.
Retsept on mugandatud raamatust "Toitlustamine tööstusettevõtetes ja õppeasutustes: roogade koostisnormide kogumik" (kirjastus Valgus, 1969). Vaata ka seda retsepti.
Moskva rassolnik
Vene köögist pärit supp, mis saab oma hapuka maitse hapukurgist.
Moskva rassolnikut võib valmistatada vegetaarsena, liha- või kanapuljongiga, kodulindude rupsidega ja neerudega. Siin on vegetaarne variant.