Head isu: lõuna- ja õhtusöök 2013

Rebane
Abikokk
2013-04-05 02:24:51
lõunaks kastmeta riisi-krabilihasalat õhtuks köögiviljakuskuss apelsinisalsaga

Jazzino. teen. naudin.

Mirya
Kokaõpilane
2013-04-05 18:56:14
Tegime eile ahjus Rakvere mustikamarinaadis grill-liha ja kõrvale värske tomati-kurgisalat. Mustikamarinaadis liha oli nii hea!
Tiina
Abikokk
2013-04-05 23:33:09
Kõigepealt oli astelpajumarinaadis kana, kõrvale salat. Järgmisel päeval puljong astelpajumarinaadis kanast ja siis puljongist Taipärane magus-hapu kanasupp kookospiimaga. Küll on hää supp. Laps aga sööb kolmandat päeva salatit :)

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Pille
Nami-Nami peakokk
2013-04-06 00:46:50
Tiina:
puljongist Taipärane magus-hapu kanasupp kookospiimaga. Küll on hää supp. Laps aga sööb kolmandat päeva salatit :)
Kas tuleks nami-namisse ka lisada, Tiina? Päeval sõbrad siin, sõime kõiksugu väikeseid ampse, sh tortiljapitsasid. Õhtul Marmite-spagetid.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tiina
Abikokk
2013-04-06 17:24:27
Pille:
Tiina:
puljongist Taipärane magus-hapu kanasupp kookospiimaga. Küll on hää supp. Laps aga sööb kolmandat päeva salatit :)
Kas tuleks nami-namisse ka lisada, Tiina?
Leidsin selle supi Jaanika blogi kaudu. Aga tegin pigem originaalretsepti järgi, jätsin välja laimilehed ja panin juurde nam prik pastat. Minu meelest võiks retseptikogusse lisada küll, meenutab tom kha suppi, aga ei pea mingit Santa Maria pulbrit kasutama. Lihtne teha ja valmistusained on ka ilma erilise otsimiseta saadaval.

Pille
Nami-Nami peakokk
2013-04-06 18:30:26
Tiina:
Pille:
Tiina:
Leidsin selle supi Jaanika blogi kaudu. Aga tegin pigem originaalretsepti järgi, jätsin välja laimilehed ja panin juurde nam prik pastat. Minu meelest võiks retseptikogusse lisada küll, meenutab tom kha suppi, aga ei pea mingit Santa Maria pulbrit kasutama. Lihtne teha ja valmistusained on ka ilma erilise otsimiseta saadaval.
Ehee. Ammu olemas: Magushapu riisi-kanasupp kookospiimaga :) Kusjuures Sa oled seda varem ka teinud ja foorumis maininud - ma olen isegi foorumist Su kommentaari sinna juurde tõstnud. Või siis lisasid ise kommentaari, kes seda enam mäletab :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tiina
Abikokk
2013-04-06 19:55:33
Pille:
Tiina:
Pille:
Tiina:
Ehee. Ammu olemas: Magushapu riisi-kanasupp kookospiimaga :) Kusjuures Sa oled seda varem ka teinud ja foorumis maininud - ma olen isegi foorumist Su kommentaari sinna juurde tõstnud. Või siis lisasid ise kommentaari, kes seda enam mäletab :)
Jah, ma ka just avastasin sama :D

Sasha
Abikokk
2013-04-06 23:18:12
Chili con carne ja selle juurde omatehtud ciabatta. Magusaks pavlova nende võltsmaasikatega.
Rebane
Abikokk
2013-04-06 23:38:34
eile käisid külalised : pakkusin spinati-kitsejuustuquiche'i ja sibula-päikesekuivatatud tomatiquiche'i, juurikad hummuse ja dipiga, värske salat, puuviljad, magusaks küpsisekook (selga šokolaadiküpsised, vahele vaarikad). Eriti kiideti sibulaquiche'i Täna lõunal jälle külalised. (elagu sünnipäevanädal!) Tegin täisterapastat kana-seenekastmega, kõrvale värske salat. Magusaks lihtne muretaigna hapukoorekook, kus vahel maasikad-rabarberid. Kõht on lõunast nii täis, et õhtul sõin ainult veidi puuvilja ja paar porgandit.

Jazzino. teen. naudin.

Seenekas
Abikokk
2013-04-07 00:22:29
Ettevalmistused homseks külaliste õhtuks. Seega lihtsad keedukartulid, kopsliha (munas veeretatud ja siis praetud kaelakarbonaad), punapeedi-juustu-küüslaugu salat. Magusaks pashast jäänud kohupiimasegu kompotiga.
<< 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 >>