Trlp Abikokk 2012-05-10 00:27:07 |
Selline koht aadressil Kopli 2c. On keegi käinud? Ma teemat ei leidnud. See on meie juurest küll kiviga visata, aga ma millegipärast lähen sealt alati mööda ega ole kunagi sisse astunud. | |
Fre Abikokk 2012-05-10 09:30:34 |
Ma tahaks ka sellest kohast rohkem teada, olen küll mingeid "naised saunas" jutte kuulnud (positiivseid) aga ise pole käinud. | |
Trlp Abikokk 2012-05-10 09:58:58 |
Mul sama lugu, midagi positiivset just nagu oleks kuulnud, aga käinud ei ole. Eile lugesin seda: http://telliskiviselts.info/cmtls/1/1578/event/1641 ja siis tuli meelde küsida lõpuks. | |
Netcat Abikokk 2012-05-10 19:07:15 |
Ma just tahtsin homme õhtul sinna sõbrannaga istuma minna, aga alt hüppas, sinder. Üksi ei võtaks ette, sest mul on see R52 kaart vaja seal ära kasutada ja kui ei meeldi, ega siis teist korda tagasi ka ei lähe. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Tiina Abikokk 2012-11-01 23:21:01 |
Käisime tütrega Gustos õhtust söömas. Meile meeldis, armas pisike koht ja kena teenindus. Menüü on suhteliselt lühike, igast käigust 5-6 toitu. Mina sõin osso bucot, sest pole varem seda proovinud ja väga maitsev oli. Tütar võttis suitsupardiga salati, suitsupart on neil muide omasuitsutatud, ja kiitis ka. Magustoiduks brüleekreem, mis oli ka tipp-topp. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2013-06-24 17:51:50 |
Gusto on uues kohas: Hirvepargis avas uksed Itaalia stiilis restoran | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-10-16 18:00:24 |
||
Tädi Eevi Kokaõpilane 2013-11-16 13:21:03 |
Käisime möödunud nädalal ja pettusime. Koht ise on mõnus, hubane ja mitte liiga uhke. Lõunaks või casual õhtusöögiks ideaalne. Teenindus oli aga allpool arvestust, kahjuks. Ei tea kas tütarlaps oli täiesti koolitamata või lihtsalt ignorantne. A'la pärast pikemat arutelu (kus ta ka juures viibis) toimunud veini tellimist, toodi mulle klaasiga vein. Märkuse peale et tellisime pudeli, ilmus see minu nina ette :) teistele sööjatele pidime ise klaasid juurde küsima :) Üks meist ei soovinud eelrooga ja väljendas seda ka selgesõnaliselt. Mispeale toodi tema pearoog samal ajal meie eelroogadega...Ühesõnaga väga elementaarsed asjad. Toidu kvaliteet varieerus korralikust (kitsejuustuga salatiline, osso bucco, brüleekreem) kuni külmutatud ja seega pehmeid ja vesiseid aedube sisaldavate asjadeni (kanamaksa salatis nt). Väga loodan, et nad vaatavad teeninduse ja tooraine üle. Asukoht on ju imeline ja majake ise väga armas. | |
Vernanda Abikokk 2014-01-20 10:55:05 |
me käisime viimati suvel, ja siis oli küll kena. toredad noormehed teenindasid ka, söök oli hea, ja hinnad demokraatlikud. koht ka kena. talvehooajal pole käinud, kuigi võiks, suvel oli küll tore väljas istuda. tekitas küll tunde, et läheks uuesti. | |