KOKKAME KOOS # 43: KLASSIKALISED SOOJAD PÕHIKASTMED JA NENDE TULETISED

h_s
Postitusi: 81
Kokaõpilane
2012-02-29 22:30:58
Pille:
Minu arust nii tore teema, aga ilmselt liialt spetsiifiline - vaid 12 osalejat oli sel korral. AGA - neist vaid neli osalesid ühe kastmega ning lausa 2 inimest osales nelja kastmega :) Fortuunaks oli sel korral abiline Kerly, kes ütles mulle numbrid 4 (H_S) ja 7 (Eksitus) - teie mõlemad saate siis endale Juta Raudnaski raamatu Samba, sake ja tšillikaun
Oi kui vahva, ma ei pannud siin pühade pidamise ja tortide jälgimise tuhinas seda teemat enam vahepeal tähele. Saadan kohe meili :)
Eksitus
Postitusi: 81
Kokaõpilane
2012-03-09 15:08:39
Pille:
Minu arust nii tore teema, aga ilmselt liialt spetsiifiline - vaid 12 osalejat oli sel korral. AGA - neist vaid neli osalesid ühe kastmega ning lausa 2 inimest osales nelja kastmega :) Fortuunaks oli sel korral abiline Kerly, kes ütles mulle numbrid 4 (H_S) ja 7 (Eksitus) - teie mõlemad saate siis endale Juta Raudnaski raamatu Samba, sake ja tšillikaun http://varrak.ee/files/4/10035 Saatke mulle palun oma postiaadress meili peale (info@nami-nami.ee). Ja teema jääb loomulikult avatuks - kõik sooje kastmeid puudutavad küsimused nüüd ja tulevikus võib endiselt siin esitada!
Ohoo! Siirad vabadused ette ja taha, rändasin kodumaal ringi ja polnud mahti ega võimalust üldse netis tuuseldada. Aga milline meeldiv uudis! Aitäh! :)

http://kulinaarsedeksitused.blogspot.com/

Hexy
Postitusi: 531
Abikokk
2012-04-16 13:36:24
Ma ei ole kunagi mingi kastmespetsialist olnud. Tegelikult ma natuke kardan seda kastme tükki minemist. Aga Pille postitusi lugedes olin väga üllatunud, nii palju erinevaid kastmeid :) ooo vaja kindlasti järgi proovida

Hexy asjatab

Trlp
Postitusi: 195
Abikokk
2012-10-16 22:26:49
Tegime keedukeele kõrvale Soubise kastet Eva retsepti järgi: http://k88giblond.blogspot.com/2012/01/soubise-kaste.html Väga kenasti sobib õrna keeleliha ja poolkohustusliku kartulipudru juurde. Aga ma jäin mõtlema. Kastmeretseptis tuleb mingil hetkel piiiiiiikalt haudunud sibulakaste läbi sõela suruda (hauduma läheb sibul hakituna võimalikult peeneks). Aga kui sibul enne nuimikseriga purustada ja siis võiga hautada (nagu mõne karripõhja puhul, põhimõtteliselt)? Kas see, millisel kujul sibul antud juhul hautatud on, mängib maitse/tekstuuri juures rolli? Just asking.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >